menu

RUILEN & RETOURNEREN

Wil je het product ruilen of retourneren? Geen probleem. Je kan de goederen binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden retourneren of ruilen. De 30 dagen bedenktijd gaat in nadat de goederen zijn aangekocht in de winkel of fysiek zijn afgegeven door de transporteur, aan degene die de bestelling heeft geplaatst of een derde partij die voor ontvangst heeft getekend.

Wij verwachten van het geretourneerde product dat het in originele (nieuw) staat verkeert, niet is gedragen of op een andere manier is gebruikt en voorzien is van alle originele labels.

Een aantal producten zijn uitgesloten als het gaat om retoursturen van je bestelling of aankoop in de winkel. Zo kan gehoorbescherming uit hygiëne oogpunt niet worden geretourneerd. Ditzelfde geldt voor pinlock lenzen, communicatiesystemen en navigatiesystemen. Die kunnen we helaas niet retour nemen wanneer de verpakking is geopend.


Retourzendingen zijn op kosten van en voor risico van de koper. Dit houdt in dat Biker Outfit niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. De kosten voor het retour sturen van jouw bestelling is voor eigen rekening. De bestelling dient ons retour gestuurd te worden of kan afgegeven worden bij de winkel, niet later dan 30 dagen nadat door jou de retourzending is aangevraagd.

Zodra wij jouw retourzending verwerkt hebben sturen wij een email ter bevestiging en betalen wij het door jouw betaalde bedrag voor het artikel terug. Wij storten de ontvangen betaling terug, minus de eventuele verzendkosten zoals die op de factuur terug te vinden zal zijn. Deze betaling zal binnen maximaal 3 (werk)dagen geschieden.

Met andere woorden, was een bestelling inclusief verzenden (van toepassing op bestellingen in Nederland boven de € 40,-), krijg je het volledige bedrag retour gestort. Was je bestelling exclusief verzenden (voor bestellingen buiten Nederland en bestellingen in Nederland onder de € 40,-), retourneren wij het aankoopbedrag van het artikel of de artikelen, dus niet de verzendkosten. Voor de volledigheid, wil je dus graag een andere maat van het eerder bestelde artikel ontvangen, kan dat na betaling van wederom de verzendkosten.

Wij retourneren het bedrag met hetzelfde betaalmiddel waarmee de aankoop is verricht, tenzij we anders afspreken; in ieder geval zullen er voor het retourneren van het bedrag voor jou geen kosten gemoeid zijn.