menu

Quad Lock 1-inch Ball Adaptor Mount

Integreer Quad Lock® met jouw bestaande motorfiets RAM-bevestiging met behulp van de Quad Lock® 1" kogel adapter bevestiging.

Quad Lock
€ 26,99
?
Bekijk de video
Omschrijving

Het sterke, gepatenteerde tweetraps slot betekent dat je met vertrouwen kunt rijden in de wetenschap dat je telefoon aan je motor vastzit zonder dat je lastige sleutelkoorden, riemen, banden of magneten nodig hebt. Ongeacht het terrein. Gebruik jouw bestaande 1" RAM socket arm om de 1" Rubber Ball Adapter veilig vast te houden.

Geen gereedschap nodig. De vertrouwde 1" Ball Adaptor Mount maakt het snel en gemakkelijk om te installeren op jouw bestaande 1" RAM socket arm in een kijkhoek die bij je past. Gewoon draaien en vergrendelen om uw telefoon te bevestigen. Gebruik de hendel en draai om los te koppelen. Verklein de grootte van jouw huidige mount zodat uw telefoon discreet op jouw motor zit in portret of landschap modus.

Specificaties

  • Compatibel met alle Quad Lock® Cases en de Universele Adapter
  • Compatibel met 1" RAM Socket Arm
  • Glasgevuld nylon
  • Roestvrij stalen hardware

Wat is inbegrepen?

  • 1 x Quad Lock® 1" 1-inch Ball Adaptor Mount

Let op! Quad Lock Case en 1" Socket Arm zijn niet inbegrepen.

Let op! Het trillingsniveau van sommige motoren kan de beeldstabilisatie van nieuwe smartphones beïnvloeden. De optionele Quad Lock Vibration Dampener zorgt ervoor dat je jouw smartphone met vertrouwen op elke motorfiets kunt monteren.

Kassakoopjes

Extra voordelig bij aankoop van de Quad Lock 1-inch Ball Adaptor Mount

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons