menu

Quad Lock Vibratiedemper

Het is bekend dat motoren bij montage trillingsschade veroorzaken aan de optische beeldstabilisatie van smartphones. Quad Lock adviseert het gebruik van onze Vibration Dampener voor extra zekerheid.

Quad Lock
€ 17,99
?
Bekijk de video
Omschrijving

Het trillingsniveau van sommige motorfietsen kan de beeldstabilisatie van nieuwe smartphones beïnvloeden. De Quad Lock vibratie demper zorgt ervoor dat je je smartphone met een gerust hart op elke motor kunt monteren. Compatibel met alle Quad Lock Motorcycle Mounts en Quad Lock Motorcycle Accessories, vermindert de Quad Lock Vibration Dampener meer dan 90% van de hoogfrequente trillingen die door motorfietsen worden geproduceerd.

Met een dual chassis suspension systeem met precisie ontworpen siliconen pakkingen, absorbeert de trillingsdemper trillingen om de camera van je smartphone te beschermen. De Quad Lock Vibratie demper wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te integreren met je bestaande Quad Lock Motorcycle Mount en kan in enkele minuten worden geïnstalleerd.

Hoe het werkt
De trillingsdemper beschermt de camera van je smartphone tegen hoogfrequente trillingen. De gebruikte siliconen pakkingen absorberen de trillingen en zijn specifiek afgestemd om de trillingen bij hogere frequenties (trillingsgevaarlijke zone) te dempen, waardoor je meer beweging in de lagere frequenties kunt opmerken.

Specificaties

  • Compatibel met alle Quad Lock Motorcycle Mounts en Motorcycle USB Charger
  • Veilige integratie met Quad Lock Motorcycle Mounts voor dezelfde veilige vergrendeling in portret of landschap modus
  • Glasgevuld nylon (bovenste en onderste chassis)
  • Precisie ontworpen siliconen dempingsringen
  • Hoogte 23 mm en breedte 60,3 mm

Wat is inbegrepen?

  • 1 x Trillingsdemper
  • 1 x inbussleutel
  • 1 x M5x12 verzonken schroef (in de trillingsdemper)
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons