menu
MOTORJAS DAMES

MOTORJAS DAMES

Als je motor rijdt is een goede motorjas erg belangrijk. Een motorjas moet ten eerste bescherming geven. Maar daarnaast wil je dat een motorjas er ook nog leuk uitziet. Shop hier dames motorjassen in de sale!
42 items

OUTLET DAMES MOTORJASSEN

Een goede motorjas is essentieel als je motor rijdt. Het zorgt namelijk voor bescherming en veiligheid, moet comfortabel zijn, maar ook bij je passen. De keuze voor een motorjas is daarom erg persoonlijk. Het heeft alles te maken met de manier waarop je je motor gebruikt en wat je wil uitstralen. We hebben dan ook een ruime keuze en iedereen kan bij ons terecht voor een mooie en veilige motorjas voor dames.

Met onderstaande informatie willen we je adviseren bij het kopen van een motorjas voor vrouwen. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies ontvangen van één van onze specialisten? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Welk type motorjas past bij jou?

Biker Outfit heeft een heel divers aanbod in de dames sale collectie. Zo hebben we leren motorjassen die heel klassiek ogen zijn en gemaakt zijn van dik leer. Ook verkopen we Gore-Tex motorjassen. Dus zowel de sportieve rijder als tourrijder kan bij ons een passende motorjas vinden.

Als je de keuze voor een jas in de outlet maakt, moet je niet alleen kijken naar het soort materiaal. Een motorjas kopen heeft ook alles te maken met het gebruik van de motor. Ben je een sportieve rijder, een tourrijder of gebruik je je motor voor dagelijks gebruik naar bijvoorbeeld je werk? De keuze voor de lengte en het materiaal van de jas hebben hier namelijk mee te maken.

 

De verschillende soorten sale motorjassen voor dames

Als je sportieve rijder bent, raden wij je aan om een korte jas te nemen. In een sportieve houding zit een lange jas namelijk niet lekker. Als je een tourrijder bent of je gebruikt je motor voor dagelijks gebruik, is een lange jas wel aan te raden. Een lange jas dekt namelijk je rug volledig af. Wij raden in dat geval ook een wind- en waterdichte variant aan, voor optimaal comfort.

Onze vrouwen motorjassen in de outlet komen in vele modellen en varianten. Voor de winter hebben we ook wind- en waterdichte jassen die voor optimaal comfort zorgen. Bij elk seizoen van het jaar kun je bij Biker Outfit terecht voor een andere jas. Zoals ieder van ons een winterjas en een zomerjas in de kast heeft hangen, is het prettig om ook voor het motorrijden minstens twee jassen te hebben. All season motorjassen zijn een makkelijke aankoop, maar voor de motorrijder die elke dag rijdt misschien niet voldoende. Het is dan ook niet raar dat we motorjassen verkopen voor de lente, herfst, zomer en winter. Een warme textiele motorjas is heerlijk in de winter, terwijl een leren doorwaai motorjas bij hoge temperaturen misschien juist de voorkeur heeft.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Ben je op zoek naar de perfecte jas in de uitverkoop maar heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze motor specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe motorjas. We adviseren graag welke jas in jouw geval de beste aankoop is, waarna je nog jarenlang met je motorjas ritjes kan maken. Motorkleding kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese