• VANDAAG OPEN VAN 11:00 TOT 17:00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Muc-Off Borstelset Premium 5x

MAAT

De Soft Washing Brush is ontworpen om jouw frame en componenten schoon te maken en tegelijkertijd voor delicate afwerking te zorgen. Het zijn allemaal nieuwe ontwerpkenmerken, een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt onder extreme omstandigheden, een oversized kop voor het snel reinigen van grote oppervlakken en rubberen impactzones voor maximale bescherming.

De Detailing Brush is ideaal voor het bereiken van moeilijk te verplaatsen vuil op kettingwielen, naven en andere nauwe gebieden zoals ophangsteunen of vorkkronen.

De Claw Brush heeft een hoogwaardige constructie met drievoudige opzetborstels met stevige nylon borstelharen en een integrale scrapper voor modderverstopping. Het is ideaal voor ketting, cassette en tandwielen.

De Wheel & Component Brush heeft een speciale vormgeving en contouren om velgen en spaken eenvoudig te reinigen. De ontwerpkenmerken zijn een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt onder extreme omstandigheden, duurzame nylon borstelharen en rubberen impactzones voor maximale bescherming bij delicate afwerkingen.

De Two Prong Brush is ideaal voor het bereiken van moeilijk te verwijderen vuil op spaken, schijven, schokken, krukken, schakels en pedalen. Het is ontwerpeigenschappen een sterke, slagvaste handgreep die niet wegglijdt onder extreme omstandigheden en duurzame nylon borstelharen. De dubbele opzetborstels kunnen worden gewijzigd en verplaatst om de kleinste delen te bereiken.