menu
  • Muc-Off Borstel Set Premium 5pc
  • Muc-Off Borstel Set Premium 5pc
  • Muc-Off Borstel Set Premium 5pc
  • Muc-Off Borstel Set Premium 5pc
  • Muc-Off Borstel Set Premium 5pc
  • Muc-Off Borstel Set Premium 5pc
  • Muc-Off Borstel Set Premium 5pc
1/7

Muc-Off Borstel Set Premium 5pc

Set met 5 populaire borstels. Deze kit bevat de Soft Washing borstel, de Detailing borstel, de Wheel & Component borstel, de Two Prong borstel en de Claw borstel.

Muc-Off
€ 38,65
?
Omschrijving

De Soft Washing borstel is ontworpen om jouw frame en componenten schoon te maken en tegelijkertijd voor delicate afwerking te zorgen. Het zijn allemaal nieuwe ontwerpkenmerken, een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt onder extreme omstandigheden, een oversized kop voor het snel reinigen van grote oppervlakken en rubberen impactzones voor maximale bescherming.

De Detailing borstel is ideaal voor het bereiken van moeilijk te verplaatsen vuil op kettingwielen, naven en andere nauwe gebieden zoals ophangsteunen of vorkkronen.

De Claw borstel heeft een hoogwaardige constructie met drievoudige opzetborstels met stevige nylon borstelharen en een integrale scrapper voor modderverstopping. Het is ideaal voor ketting, cassette en tandwielen.

De Wheel & Component borstel heeft een speciale vormgeving en contouren om velgen en spaken eenvoudig te reinigen. De ontwerpkenmerken zijn een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt onder extreme omstandigheden, duurzame nylon borstelharen en rubberen impactzones voor maximale bescherming bij delicate afwerkingen.

De Two Prong borstel is ideaal voor het bereiken van moeilijk te verwijderen vuil op spaken, schijven, krukken, schakels en pedalen. Het heeft een sterke, slagvaste handgreep die niet wegglijdt onder extreme omstandigheden en duurzame nylon borstelharen. De dubbele opzetborstels kunnen worden aangepast om de kleinste delen te bereiken.

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons