menu

SHARK

Shark is een gerenommeerd merk op het gebied van helmen voor motorrijders. Zo rijden ook bekende MotoGP coureurs met een motorhelm van Shark
67 items

Shark helmen

Shark ontwikkelt verschillende soorten motorhelmen, maar richt zich voornamelijk op het veiligste type helm: de integraalhelm. Het aanbod met motorhelmen van Shark is groot. Daarnaast is het mogelijk om verschillende accessoires aan te schaffen. Denk hierbij aan gekleurde of spiegelende vizieren, Pinlock vizieren, goggles en vervangende wangkussens of kinflappen. De helmen van Shark zijn vervaardigd uit verschillende materialen. Je hebt de keuze uit polycarbonaat, fiberglas en carbon. Een Shark motorhelm van carbon is de veiligste optie en zorgt dankzij het lage gewicht voor veel draagcomfort. Voor ieder type motorrijder is er wel een geschikte helm van Shark te vinden. Zoek je een sport, tour, een combinatie van sport en tour of een urban motorhelm? Dan zit je goed bij Shark! Je kunt kiezen uit eindeloos veel kleuren en stoere prints. Uiteraard zijn alle motorhelmen van Shark voorzien van een ECE-keurmerk.

 

Eigenschappen van Shark motorhelmen

Shark helmen kunnen over een aantal handige eigenschappen beschikken. Veel modellen worden met een Pinlock vizier geleverd. Daarnaast zijn er Shark helmen die voorbereid zijn op het plaatsen van een Pinlock vizier. Wanneer je een Pinlock vizier op het vizier van je Shark motorhelm plaatst, heb je altijd goed zicht. Je vizier zal niet meer beslaan. Zelfs niet wanneer je met een dicht vizier rijdt en het buiten erg vochtig of nat is. Daarnaast beschikken bepaalde Shark motorhelmen over een geïntegreerd zonnevizier waardoor je nooit meer last van de zon zult hebben. Vergeet ook niet om naar de sluiting van de helm te kijken. Shark helmen zijn voorzien van een ratelsluiting of een dubbel-D sluiting. Een dubbel-D sluiting is veiliger en vrijwel altijd verplicht wanneer je met je motor op het circuit wil rijden. 

 

Losse vizieren en Pinlock vizieren voor Shark helmen

Voor motorhelmen van Shark zijn losse vizieren te krijgen. Met een los vizier kun je ervoor zorgen dat de helm helemaal bij jouw stijl past. Ga bijvoorbeeld voor een gespiegeld vizier met een opvallende kleur. Ook heb je de optie om een donker getint vizier op je helm van Shark te plaatsen. Verder is het bij bijna alle Shark motorhelmen mogelijk om een Pinlock vizier te plaatsen. Deze kun je los bestellen, maar vaak is dit niet nodig. Veel Shark helmen worden namelijk al met een Pinlock vizier geleverd.

 

Een nieuwe motorhelm van Shark koop je bij Biker Outfit

 Biker Outfit heeft een enorm aanbod op het gebied van Shark motorhelmen en accessoires. Alle helmen van Shark kun je passen in onze winkel. Het is immers enorm belangrijk dat een motorhelm goed aansluit en bij de vorm van je hoofd past. We adviseren je graag over de juiste maat en het meest geschikte model zodat jij profiteert van maximale veiligheid tijdens het motorrijden. Weet je al welke maat je nodig hebt? Dan kun je jouw nieuwe Shark helm ook eenvoudig via onze webshop bestellen. Wij zullen zorgen voor een snelle en nette levering. Voor je het weet rijd jij op je motor met je nieuwe motorhelm van Shark!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese