menu

ROADLOK

2 items

Roadlok motorsloten

Roadlok biedt een innovatieve manier om je motor te beveiligen anders dan door middel van gebruikmaking van een ketting- of schijfremslot.  Roadlok ART 4 gekeurde motorsloten worden namelijk direct gemonteerd op de remklauw en blijven daar zitten tijdens de rit, het enige dat de eigenaar bij zich draagt is de Bracebolt van 7cm (77gram).

Bovendien werkt het slot na montage zeer gemakkelijk, steek de Bracebolt in het slot, verrij de motor minimaal tot je een klik hoort en de motor staat op slot. Om de motor weer van het slot te halen steek je de sleutel in het slot en verwijder je de Bracebolt, je kunt vervolgens direct weer op pad. Doordat het slot de gaten in de remschijf gebruikt om zichzelf vast te zetten kan de motor niet van zijn plaats komen waardoor er ook geen schade ontstaat mocht je het slot vergeten als je weg wilt rijden.

Het idee voor Roadlok is bedacht door bikers voor bikers. In 2005 heeft NHT het eerste ontwerp van Roadlok op een servetje uitgetekend. Dit was een slot voor een chopper, waarmee Roadlok beroemd en succesvol is geworden. Sindsdien werkt Roadlok samen met fabrikanten over de hele wereld en zijn de basis modellen vooral voor sportfietsen. Het is een geheel nieuw systeem om je motor vast te zetten dat zo bijzonder is, dat het gepatenteerd is. Het gepatenteerde Roadlok systeem is inmiddels toepasbaar voor meerdere merken en modellen motoren.  

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese