• VANDAAG OPEN VANAF 10.00 TOT 20.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MERKEN

D3O

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

D3O® - VEILIGHEID VOOR MOTORRIJDERS

D3O maakt betrouwbare, hoogwaardige schokabsorberende protectie voor wereldwijde organisaties en enkele van 's werelds grootste merken. Het hoofdkantoor en wereldwijde innovatiecentrum zijn gevestigd in Londen, VK, met operationele bases in Noord-Amerika en het Verre Oosten.

HET D3O® VERSCHIL

D3O®-technologieën bieden bescherming in enkele van 's werelds zwaarste testterreinen en arena's, van soldaten tot professionele atleten, industriële arbeiders en mensen zoals wij.
D3O werkt samen met wereldwijde partners voor:

  • Vertrouwde ingrediënttechnologieën voor protectie tegen stoten
  • Superieure protectie oplossingen
  • Unieke gepatenteerde technologieën

Het  team van ingenieurs, chemici, productontwerpers en branchedeskundigen zet zich in om marktbepalende producten te produceren die ongeëvenaarde impactbescherming en schokabsorptie bieden.

D3O® LAB

Het D3O Lab in Londen is een state-of-the-art laboratorium met faciliteiten om producten en materiaaloplossingen door te voeren, van de eerste concepten tot volledige productie.
Alle nieuwe producten en materialen worden uitvoerig getest en intern geëvalueerd in elke fase van het ontwikkelingsproces. De on-site mogelijkheden omvatten materiaalformulering, CNC-tooling, snelle prototyping en microbewerkingen voor monsters

D3O® MATERIALEN

Onze materiaalwetenschappers formuleren zorgvuldig polymeermengsels om specifieke eigenschappen te bereiken, zoals temperatuurstabiliteit, slijtvastheid of flexibiliteit.
Het D3O®-materiaalassortiment omvat meer dan 30 verschillende formuleringen, elk ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van diverse marktplaatsen en een breed scala aan producttoepassingen.

Lees meer Lees minder
Chat