menu

BAGSTER

23 items

Bagster motorbagage

Bagster staat bekend voor hun maatwerk, comfort en kwaliteit. Al ruim 30 jaar toonaangevend in bagage, zadels en motor comfort artikelen. Door het gebruik van materialen met een hoge kwaliteit en het toepassen van maatwerk heeft Bagster een wereldwijde reputatie opgebouwd.

Met een ruime collectie is er voor ieder wat wils. Onze collectie Bagster strekt zich tot rugtassen, tanktassen en zadeltassen. Met deze top kwaliteit motortassen kun jij gemakkelijk je spullen meenemen op te motor, of dit is voor woon-werk verkeer of een langere rit maakt niet uit.

Motorbagage van Bagster is vaak voorzien van allemaal technische details en snufjes. Zo zijn de tanktassen vaak in volume verstelbaar of is de buitenlaag gemaakt wat een waterdichte stof. De motor rugtassen zijn soms voorzien van een speciaal helm opbergvak en een comfortabele versteviging op de rug.

Bestel jouw Bagster motor bagage gemakkelijk online in onze webshop of kom langs in onze winkel in Amsterdam. Heb je vragen over onze collectie of een specifieke tas? Neem dan contact op met de klantenservice.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Cardo Systems
Roof
John Doe
Pando moto
Quad Lock
Kriega
SP Connect
Dainese