• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 17.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Macna Cooling vest Dry Evo

MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

Verkoelende vesten bestaan alweer een poosje en hebben zich volop bewezen tijdens de warme zomerdagen! Ze zorgen niet alleen voor extra comfort maar ook de kans op hittestress, vermoeidheid en concentratieverlies wordt gereduceerd. Het Cooling Vest Dry Evo van Macna is daar geen uitzondering op!

Hoe werkt 't?
Het vest wordt geactiveerd door 'm te vullen met 500ml (kraan)water.

Daarna trek je het vest aan (het liefst in combinatie met een doorwaai-jas, dit zorgt voor een maximaal verkoelend effect) om vervolgens te genieten van de broodnodige verkoeling tijdens warme zomerdagen!

De techniek maakt het mogelijk!
Door de toepassing van een gepatenteerde technologie verdampt het beschikbare water gereguleerd. In tegenstelling tot conventionele vesten die soortgelijke koelingstechnieken toepassen, blijft dit vest droog zowel aan de binnen- als buitenzijde. En daarbij is de gebruiksduur vele malen groter dankzij de efficiënte regulatie van het verdampingsproces! Volledig gevuld heeft 'ie de capaciteit om één tot drie dagen te koelen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur waarin je rijdt.

Naast de hoge gebruiksduur heeft het ook een hoge levensduur. Het vest is wasbaar en ook na vele wasbeurten zorgt het vest voor verkoeling zonder nat te worden!

Onderhoud
Het vest dient na gebruik opgehangen te worden zodat het vocht afgevoerd kan worden. Nadat het vest compleet droog is kan het vest pas opgeborgen worden.

Lees meer Lees minder

Kenmerken:

  • Gemaakt van Nylon Jersey en PU Ultra Fresh
  • Antibacterieel, voorkomt nare geurtjes
  • Maximale inhoud 500ml (kraan)water
  • Vulopening zit op de rug (waterdichte rits) voor meer comfort

Afmetingen:

S / M : hoogte 53 cm, breedte 49 cm
L / XL  : hoogte 55 cm, breedte 53 cm
2XL / 3XL  : hoogte 57 cm, breedte 58 cm
4XL / 5XL  : hoogte 59 cm, breedte 63 cm

Chat