menu

Alpine MotoSafe Pro

Met Alpine MotoSafe oordoppen heb je nooit meer een piep in je oren na een lange rit. Met 2 sets filters voor gemiddelde (SNR17) en zware demping (SNR20).

Alpine
€ 27,95
?
Bekijk de video
Omschrijving

Met Alpine MotoSafe Pro oordoppen heb je nooit meer een piep in je oren na een lange rit. Je voorkomt gehoorbeschadiging en een vermoeid gevoel door het lawaai van windruis.

Bij een snelheid van 120 kilometer per uur is het volume van windruis onder de helm gemiddeld 98 dB. Dit betekent dat je al na 7 minuten blijvende gehoorschade kunt oplopen. Bovendien raak je eerder vermoeid, waardoor je minder geconcentreerd deelneemt aan het verkeer. Alpine MotoSafe Pro oordoppen dempen het schadelijke geluid, zonder een afgesloten gevoel te geven. Het verkeer, de navigatie, intercom en de motor zelf blijven voldoende hoorbaar, dankzij de innovatieve AlpineAcousticFilters.

Snelheid / Geluid van windruis onder de helm / Max. tijd zonder risico op gehoorbeschadiging
100 km/uur / 94 dB / 15 minuten
120 km/uur / 98 dB / 7 minuten
140 km/uur / 102 dB / 3 minuten
160 km/uur / 106 dB / 90 seconden

Alpine MotoSafe Pro filteroordoppen dempen het schadelijke geluid, zonder een afgesloten gevoel te geven. Het verkeer, de navigatie, intercom en de motor zelf blijven goed hoorbaar. De Alpine MotoSafe Pro Tour oordoppen zijn ideaal voor onder andere toertochten, vakanties en op de snelweg. De oordoppen hebben een gemiddelde demping. Wil je de oordoppen bijvoorbeeld gebruiken op het circuit of bij een open helm? Kies dan voor de Alpine MotoSafe Pro Race. Deze oordoppen hebben een zware demping. Heb je liever per situatie de keuze uit gemiddelde of zware demping? De Alpine MotoSafe Pro Pro bestaat uit twee complete sets motoroordoppen: een set MotoSafe Pro Tour én een set MotoSafe Pro Race.

Alpine MotoSafe Pro oordoppen hebben een perfecte pasvorm. Dit komt doordat ze zijn gemaakt van duurzaam en flexibel AlpineThermoShape™ materiaal. Door de warmte van het oor vormt het zachte materiaal zich naar de gehoorgang. Alpine MotoSafe Pro oordoppen zijn bovendien de enige op de markt met zachte filters. Daardoor zitten ze ook onder de helm heel comfortabel. AlpineThermoShape™ materiaal bevat geen siliconen. De oordoppen zweten, jeuken of irriteren daardoor niet. Je draagt ze probleemloos de hele dag.

Je krijgt bij je Alpine MotoSafe Pro oordoppen een handig bewaartasje. Hang het eenvoudig aan je sleutelbos, zodat je jouw oordoppen altijd bij de hand hebt.

Lees meer Lees minder
Specificaties

  • Voorkomt gehoorbeschadiging en vermoeidheid door windruis
  • Verkeer en communicatiesysteem blijven goed hoorbaar
  • Ideaal voor toertochten, vakanties en op de snelweg
  • De enige motoroordoppen met zachte filters
  • Heel comfortabel onder de helm
  • Perfecte pasvorm dankzij AlpineThermoShape™ materiaal
  • Zacht materiaal, zonder siliconen
  • Met gratis handig opbergtasje
  • Geen afgesloten gevoel
  • Herbruikbaar
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons