• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 17.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MERKEN

ALPINE

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

Alpine is marktleider op het gebied van gehoorbescherming en otoplastieken. Alpine heeft speciale otoplastieken ontwikkeld voor motorrijders oftewel; oordoppen voor motorrijders. Een otoplastiek is een op maat gemaakte gehoorbeschermer. Van je oorafdruk wordt in het laboratorium van Alpine een perfect passend oorstukje gemaakt. Daarin worden speciale windruisfilters geplaatst, waardoor je motor en het verkeer goed hoorbaar blijven. Je gehoor wordt dus niet afgesloten.

Alpine heeft een 'universele' otoplastiek ontwikkeld die past bij de meeste oorvormen. De Alpine MotoSafe wordt ook wel ‘de universele otoplastiek’ genoemd. MotoSafe bestaat uit twee universele gehoorbeschermers uitgevoerd met speciale dempingfilters tegen normale windruis en extra filters voor zwaardere demping. De MotoSafe oordopjes zijn gemaakt van een unieke, flexibele, duurzame kunststof. Door de warmte van je oor passen de dopjes zich binnen enkele minuten aan de vorm van de gehoorgang aan. Bij normaal gebruik gaan ze ca. 2 motorseizoenen mee.

Alpine Hearing Protection heeft het meest uitgebreide assortiment in gehoorbeschermingsproducten. In onze webshop vind je passende gehoorbescherming voor tijdens het motorrijden. Alpine heeft speciale otoplastieken ontwikkeld voor motorrijders oftewel; oordoppen voor motorrijders. Een otoplastiek is een op maat gemaakte gehoorbeschermer. Van je oorafdruk wordt in het laboratorium van Alpine een perfect passend oorstukje gemaakt. Daarin worden speciale windruisfilters geplaatst, waardoor je motor en het verkeer goed hoorbaar blijven. Je gehoor wordt dus niet afgesloten.

Alpine heeft ook een 'universele' otoplastiek ontwikkeld die past bij de meeste oorvormen. De Alpine MotoSafe Tour (lichter demping) of MotoSafe Race (zwaardere demping) worden ook wel ‘de universele otoplastiek’ genoemd. MotoSafe bestaat uit twee universele gehoorbeschermers uitgevoerd met speciale dempingfilters tegen windruis. De MotoSafe oordopjes zijn gemaakt van een unieke, flexibele, duurzame kunststof. Door de warmte van je oor passen de dopjes zich binnen enkele minuten aan de vorm van de gehoorgang aan. Bij normaal gebruik gaan ze ongeveer 2 motorseizoenen mee.

Tot slot zijn er ook Plug&Go oordopjes. Gemaakt van een zacht prettig materiaal en daardoor zeer geschikt om te gebruiken tijdens het motorrijden. Met de Plug&Go kun je op een gemakkelijke en goedkope manier je gehoor beschermen. Daardoor zijn de oordoppen ook erg geschikt voor je bijrijders op de motor.

Chat