menu

SP Connect SP Phone Case SPC+ Google

Het vernieuwde telefoonhoesje uit de SPC+ serie. Hij is dunner, MagSafe®-compatibel en kan veilig worden bevestigd. Inclusief een SPC-adapter.

SP Connect
€ 35,99
Kies jouw versie
Bekijk de video
Omschrijving

DE SP Connect Phone Case SPC+ Google is Slank, flexibel en veilig. Perfect gevormd om in je hand te passen, kun je het in slechts één seconde op elke SP Connect-houder bevestigen. Dankzij een 40% dunner ontwerp is het nieuwe model SP Phone case volledig MagSafe®-compatibel. Klaar voor inductive charging en magnetische bevestiging. Schokbestendig en resistent, zelfs in extreme situaties. Bescherm je telefoon tegen vallen, krassen en springen. Geen compromissen als het om jouw toestel gaat.

Geniet van maximale veiligheid voor uw mobiele telefoon en maximale flexibiliteit in het dagelijks leven. Of het nu gaat om de fiets, motor, auto, fitness, kantoor of het dagelijks leven: SP CONNECT is de ultieme bevestigingsstandaard voor een actief leven. Eén systeem, eindeloze mogelijkheden.

Het gepatenteerde Twist-to-Lock mechanisme van SP Connect blijft bomvast. Gewoon de telefoonhoes op de houder plaatsen, 90° met de klok mee draaien en klaar. Off to the adventure!

Specificaties

  • Volledig compatibel met MagSafe®
  • 40% dunner (vergeleken met vorige SP Phone Case), lichter, schokbestendig en maximale bescherming
  • Snelle magnetische bevestiging
  • Bliksemsnelle bevestiging op alle SP ConnectTM houders. 

Wat is inbegrepen:
1 × Telefoonhoesje SPC+
1 × SPC-adapter
1 × Tool SPC+

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons