• Onze winkel in Amsterdam Noord is open
  • MAAK HIER EEN AFSPRAAK
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

PLAN JOUW

BEZOEK

Online een aanmelding maken is helaas verplicht

RESERVEER EEN TIJDBLOK IN ONZE AGENDA

Zodat je kunt komen shoppen in de winkel

Gelukkig mogen we weer ruimschoots bezoekers toelaten bij Biker Outfit. De winkel heeft 3 verdiepingen met ruim 1.000 m2 en daarom mogen wij maximaal 40 klanten tegelijkertijd toelaten. Let op: je dient nog wel steeds een aanmelding te maken van jouw bezoek die minstens 4 uur van tevoren bevestigd is.

Probeer zo gericht mogelijk te shoppen; check eerst de website of jouw favoriete motorjas, schoen, helm of handschoen ook op voorraad is. Als je artikelen zoekt zoals kettingspray, telefoonhouders, oorbescherming of motorhoezen, gebruik dan de webshop. Jouw bestelling ligt klaar om op te halen via Click & Collect of wordt (dezelfde dag) naar je verstuurd.

 

MEER INFO CLICK & COLLECT

 

Om de beschikbare winkeltijd voor iedereen zoveel mogelijk toegankelijk te maken, werken we met verschillende tijdsblokken. Afhankelijk van wat je wilt komen kopen kan je een bezoek inboeken van een ½ uur, een uur, 1½ uur of zelfs 2 uur.

De ervaring leert dat het erg druk kan zijn en dat je (zeker in de weekends) even buiten moet wachten. Er geldt een duidelijk deurbeleid:
- Maximaal 2 personen; je komt bij voorkeur alleen, of in het gezelschap van slechts 1 persoon.
- Maximaal 2 uur; de portier verzoekt je om na 2 uur de winkel te verlaten.

 

SERVICE & GARANTIE
Tijdens 'Winkelen op afspraak' worden er geen service en garantiemogelijkheden aangeboden. Neem voor service en garantie contact op met [email protected]

 

VRAGEN?
Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 20 493 03 67. Of per email op [email protected]

Online agenda

KIES EERST VOOR HOELANG JE WILT LANGSKOMEN

DAARNA VOLGT DE AGENDA

Chat