• VANDAAG OPEN VANAF 10.00 TOT 17.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

REV'IT SEESMART RV32

MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

HET SEESMART CONCEPT:

Seesmart heeft een samenstelling met een unieke moleculaire structuur, waardoor het materiaal kinetische energie (beweging, impact) om kan zetten in thermische energie (warmte). De zichtbare studs in de SEESMART protectors zijn zeskantig van vorm en staan met elkaar in contact door middel van kleine buisjes. Deze constructie zorgt ervoor dat de protectors extreem dun en flexibel zijn; en dat is precies wat je nodig hebt om kleding te ontwerpen die je niet alleen beschermt, maar die er ook nog eens mooi en trendy uitziet.

Omdat de SEESMART protectoren naadloos jouw lichaam volgen, vederlicht zijn, zeer goed ventileren en extreme soepel aanvoelen, zijn ze tijdens het rijden nauwelijks voelbaar, terwijl ze wel degelijk de taak hebben je te beschermen bij een ongeval. Dankzij de flexibele eigenschappen sluiten deze protectoren nauw tegen het lichaam aan.

Looks zijn in dat geval misleidend, want alle SEESMART™ protectoren slagen met vlag en wimpel voor de CE EN1621-1:2012 level 1 test, zelfs in extra warme (T+) omstandigheden.

Chat