Motorkleding - Alle topmerken en gratis verzending vanaf 50 euro
Geen producten gevonden...

REV'IT Rugprotector Seesoft KN

€ 29,95 € 25,95
Heren/dames CE rugprotector, level 2
Maat

De Seesoft KN CE-level 2 rugprotector is ontworpen om hoge impactwaarden te absorberen zonder afbreuk te doen aan comfort, ventilatie of bewegingsvrijheid. De rugprotector bestaat uit meerdere lagen en is gemaakt van een mix van Nitrille en polynorborneen rubber. Deze combinatie resulteert in een memory foam die is beoordeeld op meerdere impactwaarden en CE-level 2 goedgekeurd is.
In het geval van ernstige impact onder een bepaalde hoek, verschuiven de verschillende Memory foam lagen ten opzichten van elkaar zodat de schokabsorptie verdeeld wordt en de energie overdracht naar de wervelkolom en rug minimaal is. Door het toepassen van een meerlagen concept, is de rugprotector flexibel en presenteert deze constant onder alle omstandigheden.

KN 105:
Rev'it mannen maten: XS-S
Rev'it dames maten: 34/36/38
 
KN 106:
Rev'it mannen maten M-XZL
Rev'it dames maten: 40-48
We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!

Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site voor jou nog makkelijker en zo aangenaam mogelijk te maken! Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Manage cookies