menu
  • Oxford Cargo Net XL
  • Oxford Cargo Net XL
  • Oxford Cargo Net XL
1/3

Oxford Cargo Net XL

Het Oxford cargo net is een betrouwbaar en praktisch accessoire waarmee je het laadvermogen van de motor optimaal kunt benutten.

Oxford
€ 12,95
?
Omschrijving

De Oxford Cargo Net XL is een veelzijdig en duurzaam accessoire dat een veilige en gemakkelijke manier biedt om middelgrote voorwerpen op jouw motor te vervoeren. Het bagagenet is gemaakt van hoogwaardig elastisch band dat zich uitstrekt tot een breed scala aan vormen en maten. Het net heeft zes verstelbare haken waarmee je het, afhankelijk van jouw behoeften, aan verschillende onderdelen van de motorfiets kunt bevestigen, zoals het frame, het achterzadel of het bagagerek.

Het Oxford-vrachtnet is ideaal voor het vervoeren van voorwerpen zoals helmen, jassen, boodschappen of sportuitrusting. De elastische banden van het net houden de voorwerpen stevig op hun plaats, zodat je met vertrouwen kunt rijden, in de wetenschap dat de lading veilig is en er niet af zal vallen tijdens het vervoer.

Het net is compact en licht, zodat je het gemakkelijk in het opbergvak of rugtas kunt opbergen als je het niet gebruikt. Het is ook gemakkelijk te installeren en te verwijderen, zodat je snel en gemakkelijk kunt wisselen tussen het vervoeren van lading en het rijden zonder extra rompslomp.

Afmetingen: circa 43 x 43 cm / 17 x 17 inch

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons