menu
  • Muc-Off Premium Brush Kit
  • Muc-Off Premium Brush Kit
  • Muc-Off Premium Brush Kit
  • Muc-Off Premium Brush Kit
  • Muc-Off Premium Brush Kit
  • Muc-Off Premium Brush Kit
1/6

Muc-Off Premium Brush Kit

Mooie selectie van Muc Off's bekendste borstels, verpakt in een handige opbergtas. Set bestaat uit 3 borstels: Detailing, Soft Washing en Claw borstel.

Muc-Off
€ 26,95
?
Omschrijving

Onze zachte wasborstel heeft een samenstelling van gesinterd varkenshaar die is ontworpen om uw wielen en componenten te reinigen en tegelijkertijd te zorgen voor delicate afwerkingen. Het nieuwe ontwerp heeft een stevige, slagvaste handgreep die onder extreme omstandigheden niet wegglijdt, een oversized kop voor snelle reiniging van grote oppervlakken en rubberen impactzones voor maximale bescherming.

Onze Detailing Brush is ideaal voor het bereiken van moeilijk te verplaatsen vuil. Het geheel nieuwe ontwerp heeft een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt onder extreme omstandigheden, duurzame nylon haren en rubberen impactzones voor maximale bescherming op delicate afwerkingen.

Onze klauwborstel heeft een hoogwaardige constructie met drievoudige opzetborstels met stevige nylon haren en een geïntegreerde schraper.

NB: vermijd het gebruik van kokend water en hete delen om de prestaties van alle borstels te behouden. We raden aan om warm water te gebruiken en alle hete delen voor gebruik af te laten koelen.

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons