menu

STYLMARTIN

34 items

Stylmartin motorlaarzen en motorschoenen

Tegenwoordig is Stylmartin een van 's werelds meest ambitieuze bedrijven op het gebied van motorschoenen. Het merk dankt zijn revival aan Antis, een bedrijf opgericht in 1970 in Montebelluna. Antonio Binotto, de oprichter van het bedrijf, verwierf het historische merk Stylmartin in 2007, moderniseerde het en bracht het weer tot leven. De Stylmartin motorschoen Rocket is al jarenlang DE motorschoen voor classic en urban rijders.

Van een iconische naam uit de jaren 90 tot een bekende speler op de wereldwijde markt voor motorkleding. Hoogwaardige materialen, design als de perfecte mix van vorm en functie, comfort en vooral de zorg bij het handwerk van elk element in een context van geavanceerde technologie. Elk model is een "special edition", gemaakt met de passie en expertise van ambachtslieden voor een dynamische en competitieve sector, namelijk de productie van motorlaarzen en motorschoenen voor de motorwereld.

Geschiedenis speelde een belangrijke rol in het voortbestaan van Stylmartin, dat direct verbonden is met legendarische Amerikaanse coureurs als Eddie Lawson en John Kocinski. Ook kampioenen als Angel Nieto en Jorge Aspar Martinez droegen bij aan het succes van het merk, dat een symbool is geworden voor een passie voor motorrijden.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese