menu

ICON

Helmen van Icon zijn uniek en dat zie je direct. Naast een uitgesproken design, bieden de Icon helmen uitstekende protectie en zijn ze voorzien van het ECE-keurmerk.
48 items

Icon helm 

De Icon motorhelmen zijn voorzien van gave prints en designs. Ze springen eruit wanneer je ze langs de helmen van andere merken legt. Zo loopt het vizier van veel Icon motorhelmen door tot aan de onderkant van je kin, wat voor een erg stoere uitstraling zorgt. Door de ontwerpen en de prints passen de helmen zeer goed bij sportieve motorfietsen. De Icon motorhelmen zijn bijvoorbeeld perfect te combineren met een naked bike van Yamaha, Kawasaki, Suzuki of KTM. Uiteraard zijn motorhelmen gemaakt om je hoofd te beschermen tijdens het motorrijden.

 

Integraalhelmen en adventure motorhelmen van Icon

Icon biedt voornamelijk integraalhelmen aan, maar ook voor adventure motorrijders heeft het merk unieke helmen ontwikkeld. Bij de integraalhelmen van Icon heb je de keuze uit enorm veel prints en designs. Ook de vorm van de helmen en het formaat van de vizieren loopt uiteen. De designs van de Icon integraalhelmen kun je perfect combineren met de kleur van je motorfiets. De adventure motorhelmen van Icon hebben een wat neutralere uitstraling, maar springen er alsnog tussenuit wanneer je ze langs adventure motorhelmen van andere merken legt. Neem eens rustig de tijd om verbluffende ontwerpen van de Icon integraal- en all road motorhelmen met elkaar te vergelijken!

 

Icon motorhelmen met intern zonnevizier

Bijna alle motorhelmen van Icon zijn voorzien van een geïntegreerd zonnevizier. Hierdoor behoud je goed zicht wanneer de zon schijnt. Zeker bij een laaghangende zon aan het begin of einde van de dag kun je verblind raken. Voorkom dat je zicht belemmerd wordt door een Icon helm met intern zonnevizier te dragen. Het zonnevizier kun je eenvoudig bedienen met een schakelaar. Naast dat veel helmen zijn voorzien van een geïntegreerd zonnevizier, heb je bij Icon ook de mogelijkheid om het reguliere vizier te vervangen. Ga bijvoorbeeld voor een opvallende kleur om je Icon helm helemaal eigen te maken. 

 

Fiberglas en polycarbonaat helmen van Icon

 Motorhelmen van Icon zijn vervaardigd uit fiberglas of polycarbonaat. Fiberglas is de beste en veiligste optie. Ideaal voor motorrijders die de hoogste eisen aan hun motoruitrusting stellen. Het materiaal is zeer licht en tegelijkertijd enorm sterk. Verder is polycarbonaat ook een uitstekend materiaal als basis voor een motorhelm. Je kunt veilig en comfortabel motorrijden met een polycarbonaat helm van Icon.

 

Koop je nieuwe Icon helm bij Biker Outfit

Voor een unieke motorhelm zit je goed bij Icon en Biker Outfit. De motorhelmen van Icon komen het beste tot hun recht wanneer je ze in het echt ziet. Kom dus zeker eens langs in onze winkel om de Icon helmen te bewonderen en uit te proberen. Uiteraard is het ook mogelijk om Icon helmen online te bestellen. Zorg ervoor dat je weet welke maat je nodig hebt. De juiste pasvorm van een motorhelm is immers enorm belangrijk. Naast motorhelmen biedt Icon nog meer benodigdheden voor motorrijders aan. Vergeet niet om de motortassen en motorhandschoenen van Icon te bekijken!

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese