menu

BILTWELL

22 items

Biltwell Inc.

Biltwell Inc. werd in 2005 opgericht door een groep vrienden met samen een gecombineerde ervaring in de actiesportindustrie. Ze zochten verandering en vinden dat motoronderdelen en accessoires vaak te duur en over-styled zijn. Met dat in gedachten hebben ze een merk gecreëerd dat zich richt op de rijder en functionele producten. Sinds dien zijn zij erg gegroeid. Nu maken zij motorkleding, accessoires en onderdelen die het rijden en de costumising van motoren leuker maken.

Bij Biltwell telt kwaliteit. Elk product is ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan zijn normen voor functionaliteit, prestaties en hoge kwaliteit. Eenvoudig, met hoge kwaliteit en 'reasonable priced', zodat het voor iedereen toegangelijk is, en er ook trots op kan zijn om een ​​Billtwell-product te gebruiken en te bezitten.

Hoewel Biltwell zich vooral richt op het ontwerpen van praktische en functionele producten, zijn ze de styling niet vergeten. Neem bijvoorbeeld hun mooie en classic helmen. Hun liefde voor motorrijden is merkbaar in hun slogans zoals "Ride motorcycles, Have Fun" en "More Rollin', Less Scrollin'". Met deze slogans omarmt Biltwell een positieve levensstijl vol rijden en avontuur.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese