menu
  • Kriega Platform OS-Series Yamaha Tenere 700
  • Kriega Platform OS-Series Yamaha Tenere 700
  • Kriega Platform OS-Series Yamaha Tenere 700
  • Kriega Platform OS-Series Yamaha Tenere 700
  • Kriega Platform OS-Series Yamaha Tenere 700
1/5

Kriega Platform OS-Series Yamaha Tenere 700

Onverwoestbaar Nylon-6 montagepaneel voor op Yamaha/GIVI bagagerek. Het 9 mm dikke Nylon-6 materiaal is lichter dan het veelgebruikte aluminium en kent geen verouderingsverschijnselen zoals uitdroging of metaalmoeheid.

Kriega
€ 179,00 € 161,10 met kortingscode BIKEROFF
?
Bestel dit product met 10% korting! Gebruik de code: BIKEROFF
Omschrijving

YAMAHA/GIVI kofferframes zijn ontworpen om aluminium koffers te monteren en hebben geen standaard plat profiel aan de uitlaatzijde. Deze speciale editie van het OS-PLATFORM bevat een roestvrijstalen adapter om het profiel af te vlakken en een sterke montagelocatie te bieden voor het OS-PLATFORM, dat u vervolgens de mogelijkheid geeft om Kriega ‘Soft Pannier’ te monteren.

Het platform is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar Nylon 6, lichter dan legering en zonder metaalmoeheid. Het is machinaal bewerkt met optionele bevestigingspunten, zodat u de motor kunt afstellen op uw avontuur.

  • Monteer een enkele OS-32 of OS-22 soft pannier of een enkele 1.75 Rotopax™-watercontainer.
  • Monteer een OS-6 of OS-12 Adventure Pack met enkele of dubbele Rotopax™-watercontainers van 1 gallon.

Rotopax™ 1,75 en 1 gallon brandstofcontainers passen ook, maar we raden NIET aan om brandstofcontainers aan de uitlaatzijde van de fiets te monteren.

De adapter is lasergesneden roestvrij staal dat met 3 bouten en Nyloc-moeren aan het OS-platform wordt bevestigd. Het klemt zich vast aan de bovenkant van het Yamaha-frame met behulp van 2 aluminium klemmen van vliegtuigkwaliteit. De resterende 4 klemmen bevestigen het OS-Platform direct aan het frame, wat een zeer sterke en stabiele basis geeft om een ​​OS-Pannier, OS-Adventure Packs of Rotopax™ brandstof of water toe te voegen.

Het YAMAHA-frameprofiel aan de andere kant van de uitlaat is plat en daarom kan een standaard OS-PLATFORM 16 mm - 20 mm tube fit gemakkelijk aan deze kant worden gemonteerd.

 

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons