menu
  • Kriega Handsfree Kit Hydrapak
  • Kriega Handsfree Kit Hydrapak
  • Kriega Handsfree Kit Hydrapak
1/3

Kriega Handsfree Kit Hydrapak

Voor gebruik in combinatie met het Kriega 3 liter HydraPak® reservoir en 2 liter HydraPak® Shape Shift Reservoir.

Kriega
€ 45,00 € 40,50 met kortingscode BIKEROFF
?
Bestel dit product met 10% korting! Gebruik de code: BIKEROFF
Omschrijving

Ontworpen voor omstandigheden waarbij het veiliger is om beide handen op het stuur te houden en je te concentreren op het rijden. Deze kit positioneert de zachte bijtklep van de hydratatiebuis permanent in de buurt van de mond, wat een veilige -hands free- hydratatie geeft.
Een flexibele witte siliconen buis gaat langs de schaal van de helm met een Velcro®-lipje dat zich aan de binnenkant van de helm onder de wangkussens vast zet. De buis gaat door een gat in de voorste luchtopening, zodat de zachte bijtklep zich in de buurt van de mond van de motorrijder bevindt. Een quick-release dry-break-klep maakt het gemakkelijk om je helm af te doen terwijl je nog steeds een rugzak draagt. Een geïsoleerde buis met grote boring verbindt zich met een Kriega 3 liter Hydrapak®-reservoir met een druk op de knop (Hydrapak® wordt apart verkocht).

Inhoud: witte siliconen drinkslang, soft bite drinktuit, quick release koppeling, klittenband bevestigingsset voor de slang en neopreen omhulde verbindingsslang voor op de Hydrapack.

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons