menu

Hightail Hair Protector

Kleine hangmat voor je haar. De haarbeschermer creëert een apart zakje voor je haar, buiten je helm en weg van je nek. Er zijn geen bindingen of vlechten nodig. Steek gewoon je haar in de beschermer en geniet van de rit. Geen klitten, geen gedoe.

Hightail
€ 59,95
?
Bekijk de 2 video's
Omschrijving

Hightail Hair Protector - haarbeschermer - is 's werelds enige op een helm gemonteerde haarbeschermer. Het innovatieve ontwerp creëert een beschermde ruimte voor je haar waardoor het er geweldig uitziet. Er zijn geen bindingen of vlechten nodig. Steek gewoon je haar in de beschermer en geniet van de rit. Geen klitten, geen gedoe.

De haarbeschermer creëert een apart zakje voor je haar, buiten je helm en weg van je nek. In de zomer wordt je haar niet zweterig en het extra briesje in je nek helpt je koel te blijven. Krullend haar of steil? Hightail heeft je gedekt. Hightail werkt voor alle haartypes.

Specificaties

  • Het unieke ontwerp past op 95% van de racehelmen, maar sommige offroad-helmen zijn problematisch.
  • Uniek op de helm gemonteerd ontwerp.
  • Beschermt het haar tegen klitten en windschade.
  • Uniek clip-ontwerp maakt het gemakkelijk om helmen te verwijderen en te verwisselen.
  • 3M Primer 94 is nu inbegrepen om de kleefkracht van je clips te maximaliseren en meer flexibiliteit te bieden bij het installeren.

In de video over de primer wordt aangegeven de primer te gebruiken bij montage op een helmrand (een rubber omranding). Het wordt echter aanbevolen om ALTIJD eerst de primer te gebruiken. Zowel bij montage op een helmrand als op de helmschaal zelf. ALTIJD eerst de primer te gebruiken. Zowel bij montage op een helmrand als op de helmschaal zelf.

De primer moet 2 minuten opdrogen voordat de clips aangebracht kunnen worden. Daarna 72 uur zonder belasting laten drogen, dus voordat de Hightail wordt bevestigd.  

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons