• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 20.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Booster Cruise control Easy

VERSIE
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

Stuurdiameter 22 mm/handvatendiameter 25-30 mm of voor sturen van 25 mm en handvaten met een diameter van 31 tot 36 mm. Meet dus vooraf goed de diameter van je stuur en/of hou rekening met handvaten die eventueel al aangepast zijn naar een grotere diameter.

Voor gebruik van het mechanisme: zet de klem in verticale stand op het handvat. Klaar is kees. Druk de klem bij de gewenste snelheid met de wijsvinger tegen de remhendel. De klem houdt je gashendel in de gekozen stand. Om te lossen draai je de gashendel dicht.

Opgelet: deze cruisecontrol is niet te combineren met andere aanwezige (elektronische) systemen. Hou er rekening mee dat cruisecontrol je reactietijd kan verlengen, dus eentje volstaat. Probeer vooraf, bij stilstand, het mechanisme om verrassingen onderweg uit te sluiten. Het spreekt voor zich dat cruisecontrol – in elke uitvoering – zich enkel leent ter ontlasting van de pols tijdens lange ritten op rechte wegen. Bochtenwerk, stedelijk verkeer, offroad, werkzaamheden of files horen daar niet bij.

Chat