menu
  • Booster Cruise Control Easy
  • Booster Cruise Control Easy
  • Booster Cruise Control Easy
1/3

Booster Cruise Control Easy

Op iedere scooter of motor te monteren. Doordachte cruisecontrol die uitblinkt door zijn eenvoud. Simpel te monteren op ieder handvat en eenvoudig in te stellen. Leverbaar voor 22 en 25mm sturen.

Booster
€ 26,05
Kies jouw versie
Omschrijving

Stuurdiameter 22 mm/handvatendiameter 25-30 mm of voor sturen van 25 mm en handvaten met een diameter van 31 tot 36 mm. Meet dus vooraf goed de diameter van je stuur en/of hou rekening met handvaten die eventueel al aangepast zijn naar een grotere diameter.

Voor gebruik van het mechanisme: zet de klem in verticale stand op het handvat. Klaar is kees. Druk de klem bij de gewenste snelheid met de wijsvinger tegen de remhendel. De klem houdt je gashendel in de gekozen stand. Om te lossen draai je de gashendel dicht.

Opgelet: deze cruisecontrol is niet te combineren met andere aanwezige (elektronische) systemen. Hou er rekening mee dat cruisecontrol je reactietijd kan verlengen, dus eentje volstaat. Probeer vooraf, bij stilstand, het mechanisme om verrassingen onderweg uit te sluiten. Het spreekt voor zich dat cruisecontrol – in elke uitvoering – zich enkel leent ter ontlasting van de pols tijdens lange ritten op rechte wegen. Bochtenwerk, stedelijk verkeer, offroad, werkzaamheden of files horen daar niet bij.

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons