Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

Belgom Chroom poetsmiddel

€ 11,95
250ml
Op voorraad! Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Belgom CHROOM is een poetsmiddel die speciaal ontwikkeld is voor chrome onderdelen. Belgom CHROOM reinigt chrome oppervlakken grondig en beschermt deze voor een langdurige bescherming tegen roest en invloeden van buitenaf. Deze chrome polish van Belgom wordt gebruikt bij het poetsen van motor-onderdelen, auto-onderdelen en andere chrome onderdelen.

Verwijder roest van chroom
Heeft u last van roest op chrome motoronderdelen? Denk hierbij aan roest in en op uw uitlaat? Gebruik Belgom CHROOM polish. Dit poetsmiddel voor chroom heeft een schurende werking waardoor u roest verwijderd van chroom.

Geef chroom weer hoogglans
Belgom CHROOM is niet alleen een reinigingsmiddel voor chrome oppervlakken, maar geeft tevens het chroom een langdurige bescherming met een ultieme hoogglans. Is het chroom van jouw motor verweerd en dof? Behaal een kraakheldere diepe hoogglans van uw chrome onderdelen!

Hoe breng ik Belgom CHROOM aan?
Belgom CHROOM zit verpakt in een handig potje van 250ml. Zorg er voor dat het oppervlak schoon is. Gebruik een zachte poetsdoek waarmee u de chrome polish kunt aanbrengen. Laat na het inpoetsen de Belgom chrome polish inwerken en wrijf vervolgens de polish uit met een schone en zachte microvezeldoek. Ervaar de krachtige reiniging, langdurige bescherming en de ultieme hoogglans van uw chroom!

Lees meer Lees minder
We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!