menu
  • Barracuda Skin-Z Bar End B-Lux
  • Barracuda Skin-Z Bar End B-Lux
1/2

Barracuda Skin-Z Bar End B-Lux

Skin-Z zijn E-gekeurde spiegels en zijn onderdeel van de luxe B-Lux product range. Deze spiegels worden verkocht per paar en zijn te monteren op alle motoren met een stuurbevestiging.

Barracuda
€ 169,00
?
Omschrijving

SKIN-Z zijn E-gekeurde spiegels en zijn onderdeel van de luxe B-LUX product range. Deze spiegels worden verkocht per paar en zijn te monteren op alle motoren met een stuurbevestiging.

Specificaties

Barracuda's spiegels zijn conform de Europese verkeersveiligheidsregels. Deze spiegels dienen wettelijk voorzien te zijn een E-keur symbool (E…), welke u kunt terugvinden onderaan in het spiegelsglas. De E-GEKEURDE spiegels dienen een minimum spiegeloppervlakte te hebben en mogen derhalve niet te klein zijn. Alle Barracuda spiegels met stuurbevestiging zijn voorzien van een universele schroefdraad van M10x1,25 (beide zijden rechtse draad) en passen hiermee op de meeste merken motorfietsen

Algemene montage instructies:

  • Voor YAMAHA motorfietsen heeft u een adapter set nodig om ze te kunnen monteren. Barracuda bestelcodecode N-ADATT10.
  • Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Aprilia, Moto Guzzi motorfietsen hebben geen extra adapters nodig.
  • Voor Ducati motorfietsen zijn er meerdere mogelijkheden qua adapters. Dit is afhankelijk van het uitvoering van de motorfiets. Deze informatie kunt u terug vinden bij de betreffende motorfiets op deze website.
  • BMW motorfietsen hebben ook adapters nodig, dit is ook afhankelijk van de uitvoering van de motorfiets. Deze informatie kunt u terug vinden bij de betreffende motorfiets op deze website.
  • Sommige MV Agusta motorfietsen hebben geen adapters nodig, andere wel. Deze informatie kunt u terug vinden bij de betreffende motorfiets op deze website.
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons