menu

Barracuda S-Led B-Lux

De Barracuda S-LED B-LUX knipperlichten zijn voorzien van een E-keurmerk en daarmee toegestaan in Europa. Verkocht per paar.

Barracuda
€ 69,90
Kleur: Zwart
?
Bekijk de video
Omschrijving

De Barracuda X-Led B-Lux knipperlichten zijn voorzien van een E-keurmerk en daarmee toegestaan in Europa. Alle varianten zijn gemaakt hebben een aluminium behuizing en leverbaar in diverse kleuren. Deze generatie knipperlichten zijn uitgevoerd met de kwalitatief hoogwaardige en felle LED's en hebben een speciale optische lens waarmee de stralingshoek en daardoor de zichtbaarheid wordt verhoogd. Deze knipperlichten hebben een verbruik van 1 Watt. Om het weerstandsverschil op te heffen (en daarmee het sneller knipperen tegen te gaan) kunnen 10W of 21W weerstanden tussen gebouwd worden.

Specificaties

Elke motorfiets heeft een eigen specifiek system en daarom zijn er voor LED knipperlichten vaak weerstanden nodig om sneller knipperen tegen te gaan na montage.

  • Motorfietsen met een 10 watt knipperlicht systeem hebben de 10 WATT weerstanden nodig om de snelheid van het knipperen te compenseren.
  • Motorfietsen met een 21 watt knipperlicht systeem hebben de 21 WATT weerstanden nodig om de snelheid van het knipperen te compenseren.
  • Motorfietsen waar origineel al LED knipperlichten op gemonteerd zitten hebben geen weerstand nodig.
  • Dit geldt voor 99% van de beschikbare motorfietsen, maar er zijn ook enkele gevallen waar een specialist ernaar moet kijken om dit voor je op te lossen.
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons