menu

Alpinestars GP Plus V4 1PC

Het Tech-Air® Ready, Alpinestars GP Plus V4 1PC leren motorpak is een complete revolutie van het bestaande V3 model met een geheel nieuwe constructie.

Alpinestars
€ 1.199,95
Kleur: Zwart-wit
Kies jouw maat
Bekijk de video
Omschrijving

Het Tech-Air® Ready, Alpinestars GP Plus V4 1PC leren motorpak is een complete revolutie van het bestaande V3 model met een geheel nieuwe constructie inclusief een mix van Flex Plus race runderleer, Alpinestars Composite Stretch Plus materiaal, Matryx®, HRSF, en GP DFS sliders. De GP Plus v4 is de perfecte keuze voor sport- en baanrijders die op zoek zijn naar een pak voor de hogere middenklasse met de nieuwste materiaalinnovaties.

Het GP Plus V4 1-delige pak is voorzien van nieuw Flex Plus race leder, speciaal gelooid en verfijnd in Italië, ultraflexibel Flex Plus race runderleder dat zich in hoge mate aanpast aan het lichaam, met een aanpassingsvermogen van 6% dat 80% meer is dan dat van gewoon rundleer. Het Flex Plus leer met zijn hoge aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat het GP Plus V4 leren pak een ongeëvenaard comfort, gevoel, bewegingsvrijheid en nauwkeurige pasvorm biedt. Daarnaast voldoet het Flex Plus race leer aan Alpinestars' Professionele race standaard in termen van slijtage en scheurweerstand, terwijl het 10% lichter is dan standaard rundleer.

De GP Plus V4 heeft HRSF stretch inzetstukken in het kruis, de achterkant van de benen, de binnenkant van de armen en de borstkas. Het Flex Plus race leder is geperforeerd over de gehele bovenborst, buik en dijen. Het pak bevat ook GP DFS schouder, elleboog en knie sliders voor bescherming, en Bioflex heup protector. Het pak heeft zachte stretch pols- en enkelmanchetten en een uitneembare comfort liner met biostatische Polygiene® behandeling om het fris te laten aanvoelen en ruiken.

De GP Plus V4 eendelig motorpak bevat ook Alpinestars Composite Stretch Plus, A-CS ® Plus, materiaal op de zijkant van het pak torso en schouderbladen, biedt een lager gewicht, en meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Met A-CS® Plus biedt de rekbaarheid 20% extra rek, en de scheurweerstand is met 300% verhoogd ten opzichte van leer. Een ander voordeel van het gebruik van A-CS® Plus is dat het een hoog ademend vermogen biedt bij een lager gewicht en een lager profiel dan lederen accordeonpanelen.

Strategisch geplaatste lichtgewicht en ademende Matryx® materiaalpanelen op de romp van het pak voor optimale ventilatie, vooral wanneer het pak wordt gedragen met Tech-Air® Airbagsystemen zoals de Tech-Air® 10 of Tech-Air® 5 (apart verkrijgbaar).

Specificaties

Materialen

  • Flex Plus rundleer
  • Composiet stretch plus materiaal
  • Ademende Matryx® panelen

Protectie

  • Alpinestars Nucleon Race schouder protectie level 1
  • GP-R elleboog-, onderarm-, knie- en scheen protectie level 1
  • Bioflex heup protectie level 1
  • Volledig Tech-Air® Ready voor gebruik met de Tech-Air® 5 of Tech-Air® 10 airbagsystemen (niet inbegrepen)
  • Volledig CE-gecertificeerd paardrijkleding volgens CE - categorie II EN 17092-2:2020 normen - AAA klasse

Seizoen

  • Perforatie over de gehele bovenborst, buik en dijen

Kenmerken

  • Handige zak op de onderarm voor het remote LED paneel van de Tech-Air® 10
Maattabel
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons