menu
MOTOR ONDERHOUD

MOTOR ONDERHOUD

Dacht je juist dat je motor al helemaal compleet was, kom je er achter dat je nog aardig wat mist. Wat dacht je van kettingspray, motorolie, motor schoonmaakmiddel of motorborstel? Je vindt het hier!

Best Deals

Shop hier onze favorieten!

128 items

Motor onderhoud middelen en accessoires

Veel motor onderhoud kun je eenvoudig zelf doen. Het is niet nodig om voor iedere klus een professionele garage te bezoeken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kleine werkzaamheden zoals het reinigen en smeren van de ketting of het verwisselen van de motorolie. Ook schoonmaakwerkzaamheden horen bij het onderhouden van je motor en mogen niet vergeten worden. Voor iedere motorbezitter is het handig om een aantal essentiële producten in huis te halen. Kettingreiniger en kettingspray, schoonmaakmiddelen en motorborstels zijn enkele voorbeelden van dit soort onmisbare items. Als je een stapje verder wil gaan, kun je ook motorolie en remvloeistof in huis halen. Daarnaast zijn er nog veel meer handige producten voor het uitvoeren van onderhoud aan je eigen motor te krijgen. Zorg ervoor dat je dit soort producten altijd in je berging of garage hebt staan. Zo kun jij al het kleine onderhoud aan je motorfiets eenvoudig zelf uitvoeren. Door je motor goed en regelmatig te onderhouden voorkom je onnodige kosten en zullen verschillende onderdelen van je motorfiets langer meegaan.

 

De beste kettingspray voor jouw motorketting

Iedere bezitter van een motorfiets heeft kettingspray nodig. Een goede bus met kettingspray is essentieel om ervoor te zorgen dat je motorketting in optimale staat blijft. Het wordt  geadviseerd om ongeveer iedere 500 km de ketting van je motor opnieuw in te sprayen. Daarnaast is het extra belangrijk om de ketting na het rijden in de regen van een nieuwe laag kettingspray te voorzien. De beste kettingspray hecht uitstekend aan de ketting van je motor en zal ervoor zorgen dat deze soepel blijft lopen. Als de ketting vies is, kun je een kettingreiniger gebruiken om de motorketting schoon te maken. Zorg er altijd voor dat je na het reinigen weer kettingspray gebruikt om de ketting opnieuw in te vetten.

 

Onderhoud je motor met Muc-Off, S100 en Motorex

Bekende en geliefde merken op het gebied van motor onderhoud zijn Muc-Off, S100 en Motorex. Bij deze merken vind je veel verschillende producten die je zullen helpen bij het uitvoeren van onderhoud aan je motorfiets. Denk aan reinigingsmiddelen, smeermiddelen en de nodige accessoires zoals borstels, doeken of zelfs een hogedrukreiniger. Muc-Off biedt handige bundels aan zodat je gelijk alles wat je nodig hebt in huis kunt halen. Deze bundels zijn leuk verpakt en daardoor zeer geschikt om cadeau te doen aan bevriende motorrijders! Bij de productinformatie van ieder onderhoudsproduct kun je terugvinden hoe je het hoort te gebruiken en waar het precies voor dient. Als je er niet helemaal uitkomt, staan onze medewerkers uiteraard voor je klaar om je van passend advies te voorzien.

 

Alles voor klein motor onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden

Al je benodigdheden voor het uitvoeren van klein motor onderhoud vind je bij Biker Outfit. Je kunt ons gehele assortiment op het gebied van motor onderhoud online bekijken en bestellen. Wij zullen ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met het onderhouden van je eigen motorfiets. Kom ook gerust langs in onze winkel als je graag advies wil over de beste kettingsprays, motorolie of reinigingsmiddelen.

Merken waar we trots op zijn

Alles onder 1 dak in Amsterdam!

REV’IT
Alpinestars
Shoei
HJC
Scorpion
Roof
John Doe
Pando Moto
Cardo Systems
Kriega
Quad Lock
Dainese