menu
SALE
  • Rev'it Airborne Ladies LL
  • Rev'it Airborne Ladies LL
1/2

Rev'it Airborne Ladies LL

Een van de meest modieuze en technische base layers die je kunt vinden. Gemaakt met rondbreitechniek: dus geen vervelende druk of schuurplekken meer! Ideaal voor warmere dagen.

Rev'it
€ 49,99
Kies jouw maat
Omschrijving

Ervaar zelf hoe comfortabel een basislaag als de Airborne LL broek kan aanvoelen! Het idee achter de Airborne is rijders het allerbeste te geven wat een basislaag maar kan bieden tijdens het motorrijden. Door lichtgewicht, zeer elastische garens te combineren met strategisch geplaatste speciaal ontworpen breipatronen (volgens het zogenoemde ody mapping principe), wordt comfort van nature in zijn DNA gevlochten. Bovendien onttrekken de gebruikte materialen in deze broek vocht aan de huid, waarna het aan de oppervlakte van de stof eenvoudig kan verdampen. Omdat deze basislaag gemakat wordt volgens de rondbreitechniek, heeft de laag geen naden die vervelend tegen de huid kunnen drukken. Normaal gesproken zitten deze naden op plekken waar de protectoren zich bevinden of op plaatsen waar ze onnodig druk uitoefenen op de verbindingsnaden En hoewel we de Airborne LS aanvankelijk uitsluitend ontwierpen voor motorgebruik, draagt het ook heerlijk bij iedere andere sport of activiteit.

Specificaties

Buitenstof polyamide uit meerdere weefsels, polyester en elastaan
Composition 53% Polyamide, 40% Polyester, 7% Elastine
Pasvorm regular pasvorm
Kenmerken naadloos in 3D rondbrei technologie | vocht afvoerende functionaliteit | airvent zone | anatomisch gevormde tailleband

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons