menu

Five Gloves Mustang Evo

Five Gloves
€ 58,45
Kies jouw maat
Bekijk de video
Omschrijving

De Mustang stond vroeger voor de "little Custom leather glove that everyone likes", met zijn minimalistische looks, ultra compacte afmetingen en verfijnd comfort. De Mustang Evo is een geoptimaliseerde en bijgewerkte versie van deze iconische stijl. Five heeft hem helemaal opnieuw ontworpen, met behulp van onze nieuwe, exclusieve palm-tot-duim constructie, voor een pasvorm die nog preciezer en comfortabeler is.

Hij is gemaakt van 100% volnerf geitenleer, bekend om zijn soepelheid en geperforeerd voor een betere luchtstroom en zweetverdamping. De Mustang Evo heeft een subtiele look, met zijn beschermende schaal verborgen onder het leer en het FIVE Custom logo in reliëf op de palm. Het sluitsysteem zit nu aan de binnenkant van de pols, wat de bediening vergemakkelijkt met een intuïtiever gevoel en een lipje dat minder snel onverwacht opengaat.

De veiligheid werd versterkt door de handschoen subtiel te verlengen voor een betere polsbedekking, zonder het "ultrakorte" karakter te veranderen dat de Mustang zo succesvol maakte. Het is een logische, praktische evolutie, met de toevoeging van het Touch Screen™-systeem waarmee je touchscreens van toestellen kunt bedienen zonder de handschoenen uit te doen. De Five Gloves Mustang Evo past perfect bij elke Custom of neo-retro machine of zelfs bij meer conventionele motorfietsen, omdat hij zo verleidelijk is, met zijn universele, tijdloze stijl.

Specificaties

  • Constructie van geperforeerd geitenleer aan de bovenzijde
  • Handpalm van soepel volnerf geitenleer
  • TPR middenhandsbeentje-knokkel beschermende schaal onder het leer
  • Handpalmversteviging van leer
  • In reliëf Five logo
  • Touch Screen systeem op de wijsvinger
  • Klittenband onder de pols
  • CE KP1
Maattabel
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons