menu

Belstaff Resolve Boots

Zoals met alles in de collectie van Belstaff, ademen de Resolve Boots premium kwaliteit en stijl. De Belstaff Resolve laarzen worden geleverd in een laagglans zwart leer.

Belstaff
€ 350,00
Kies jouw maat
Omschrijving

De Resolve schoenen zijn gemaakt van 1,8 mm tot 2,0 mm dik getrommeld leer. Het slijtvaste leer zal met de jaren verouderen omdat het tekenen van slijtage vertoont en uitstekende bescherming biedt tegen schuren. Hoewel van nature waterdicht Belstaff het leer heeft de Resolve ook een volledig intern waterdicht membraan om je voeten droog te houden in een stortbui. Omgekeerd, wanneer de temperatuur stijgt, zorgt het ademende karakter van het membraan ervoor dat uw voeten niet in het zweet zwemmen.

Deze mooi uitziende veterlaarzen zijn boven de enkel uitgesneden en hebben een ingetogen Belstaff-embleem in reliëf op de tong. In feite is de enige aanwijzing dat deze laarzen verder gaan dan standaard schoeisel, de extra laag leer over elke teen om slijtage van de schakelhendel te verminderen.

Voor meer comfort hebben de Belstaff Resolve-laarzen een verstelbaar intern voetbed. Wat de bescherming betreft, heeft elke hiel- en teenkap een versterkte afdekking. Bovendien beschermen verborgen malleolus-pantserpucks aan weerszijden van de enkel je botten tegen harde stoten. Ten slotte biedt een Vibram-rubberen zool alle grip die je nodig hebt op de motor, terwijl deze veel flexibiliteit biedt voor als je niet op de motor zit. De zool is ook ontworpen met het oog op een lange levensduur, zodat je weet dat jouw investering in deze premium laarzen na jarenlang gebruik zijn vruchten zal afwerpen.

Specificaties

  • Premium zwart volnerfleer - 1,8 mm - 2,0 mm dik
  • Waterdicht en ademend membraan*
  • Enkelbescherming aan beide zijden
  • Tip- en hielverstevigingen
  • Verstelbaar voetbed
  • Overlay versnellingspook
  • Vibram-rubberen zool
  • De schoenen vallen op de maat
  • CE-goedgekeurd


* Een waterdicht of waterproof membraan betekent niet onbeperkt waterdicht. De waterdichtheid is afhankelijk van de kwaliteit van het membraan. Zoek je 100% waterdicht? Selecteer dan een motorschoen met GoreTex membraan.

Kassakoopjes

Extra voordelig bij aankoop van de Belstaff Resolve Boots

Shop the look

Maak je outfit compleet

98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons