Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...
NEW

Shoei X-Spirit 3 Racing

MAAT
KLEUR
Dit product is helaas niet op voorraad. Neem even contact op met onze klantenservice, we informeren je graag over de levertijd!

Stabiliteit en minimale luchtweerstand dankzij de perfecte Shoei aerodynamica. Ideaal voor gebruik op circuit en het snellere werk op de weg.

Nastreven van prestatie

Het nieuwe binnensysteem bevindt zich in een scherpe naar voren gebogen houding. De ruimte rond de mond is vergroot om ademhalingsmoeilijkheden of opgesloten gevoel te verlichten. Het instelbare binnensysteem van SHOEI maakt het mogelijk de hoek van de helm in de rijpositie in te stellen. Ventilatiesysteem met wangkussen, nieuw ontworpen interieur, zuigt warme lucht uit in de wang. 2-D CWR-F-afscherming waar afscheurfolie en Pinlock®-plaat kunnen worden uitgerust, is gestandaardiseerd. Dubbel schildvergrendelingsmechanisme voorkomt onverwachte opening van een schild bij een ongeval. 6 luchtinlaten en 6 uitlaten zijn effectief geplaatst om het ventilatiesysteem te verbeteren. Modulaire middensteun maakt aanpassing of interieur eenvoudig in overeenstemming met de vorm van het hoofd of elke rijder.
EQRS is eenvoudig te gebruiken en eenvoudig te verwijderen.

Interieur

Bepaalde rijders passen de positie van de helm aan om het bovenzicht te beveiligen wanneer ze zich in een scherpe voorwaartse houding bevinden. Om met een dergelijk geval overeen te komen, kan de fixatiepositie of het wangkussen of de X-Spirit III worden geroteerd. Verder kan het aanpassen van de achterste eindpositie of de passing van het middenkussen ongeveer 4° van de standaardpositie worden geroteerd. Dientengevolge wordt het beweegbare gebied rond de nek vergroot tot een scherpe naar voren gebogen houding. Wanneer u uw lichaam samen met de machine in een diepe, magere hoek buigt, kunt u gemakkelijk zien of u een groot zicht hebt.

Polyurethaanschuimpad heeft een driedimensionale vorm om de pasvorm te verbeteren en de wang vast te houden. Bovendien bevinden luchtgaten zich in verschillende gebieden van polyurethaanschuim om een ​​nieuwe ventilatieprestatie te verkrijgen, een wangkussen-koelsysteem (voorlopige naam) om de wind te absorberen van de lagere inname en deze naar het wanggebied te leiden.

Middenpad dat essentieel is voor de pasvorm, is een nieuw ontworpen, volledig onderhoudsvriendelijke en houdbare uitvoering. Het bovenste hoofdkussen is een basis of kussens, het voorhoofd, het achterhoofd, het zijhoofd en de nek zijn gescheiden en volledig verwijderbaar. Gedeeltelijke verandering of pad kan zich aanpassen aan verschillende hoofdvormen. Voor stoffen of interieurs, materiaal of hoge vochtabsorptie en sneldrogend en weefsel in zachte textuur, hetzelfde als wangkussen worden gecombineerd met rood gaasmateriaal.

Cheek pad is uitgerust met EQRS waardoor het eenvoudig is om de helm te verwijderen.

Ventilatie

Absorptie van lagere, voorste en bovenste inlaten en uitlaten binnen en buiten in de aerodynamische spoiler absorberen de rijwind en voeren hete lucht en vocht in de helm effectief uit als u zich in een scherpe voorwaartse houding achter het scherm bevindt.

Hoewel gewone lagere luchtinlaten een ontbossing hebben om naar de binnenkant van het schild te leiden en toevoer van verse lucht naar de mond, hoofdzakelijk met inname, wordt het wangventilatiesysteem toegevoegd aan gewone innames.

Hier geabsorbeerde lucht stroomt door de binnenkant of kinbeugel naar de wangkussens of beide zijden en wordt toegevoerd aan luchtgaten in polyurethaanschuim of wangkussen. Hete lucht rond de wang is uitgeput door wind te rijden. Terwijl rondhangen voor de wang lange tijd een probleem was met de integraalhelm, is het eindelijk opgelost.

Zijuitgangen worden naar de vorm van de schaal verplaatst. Hete lucht en vocht in een schild zijn effectief uitgeput. Sneldrogend materiaal in zachte textuur hetzelfde als wangkussen worden gecombineerd met rood mesh-materiaal als accent om het interieur met prestaties en sportbeeld te maken.

Lucht geabsorbeerd vanuit de onderste inlaat leidt naar de binnenkant of de wang door de luchtroute in de voering van het masker (blauw gekleurd) en geleverd aan het ponsen van verwerkt polyurethaanschuim voor koeling om het wanggebied effectief af te koelen.

Ontwerp en prestaties

Shell is ontworpen om een ​​scherpe voorwaartse houding te zijn, een basispositie met betrekking tot werkelijke races. Onnodige stress op de schaal is minder peeling aan het oppervlak en kleine delen van de schaal.

Aan de achterste stabilisator in het nieuwe achterhoofd is naast de schaalconstructie een achterklep aangebracht.

Deze apparaten hebben een verminderde weerstand en slepen met 3% en 10% in vergelijking met het vorige model gemeten in een windtunnelfaciliteit en gieren, wat het schudden of de helm bij snel rijden met 50% beïnvloedt. De stabiliteit van de helm is verbeterd en de belasting voor een rijder bij het rijden met hoge snelheden is aanzienlijk verminderd.

Naast het standaard uitgeruste onderdeel is een achterflap in smallere maat als optie verkrijgbaar. Het toont hogere kinematische prestaties, vooral in een dergelijke situatie met veel hoeken waar een rijder zijwaarts moet kijken.

Afneembare luchtspoiler aan de kinbeugel. Het beschermt bijdragers aan verbetering of aerodynamische prestaties die de luchtstroom regelen.

CWR-F

2-D-shield, CWR-F, is gestandaardiseerd. Het is spuitgegoten en gemaakt van polycarbonaat.

Vortex-generatoren in kleine projecties zijn aan weerszijden van het scherm uitgerust. Het verminderde weerstand en lift.

Tear-off haken zijn uitgerust aan beide zijden van het schild. Ze haken afscheurfolie op het buitenoppervlak en Pinlock® Evo-plaat op het binnenoppervlak van het schild. Deze nieuw ontwikkelde afscheurhaak is van het excentrische type en kan tegen de wijzers van de klok in worden gedraaid. Het kan gemakkelijker worden gedraaid.

Wanneer het schild gesloten is, vergrendelt de projectie aan de binnenkant van de knop. De hefgreep hendel vergrendelt een schild verder.

QR-E-basisplaat met de voorkeur in NXR / RF-1200 wordt gebruikt om een ​​afscherming uit te rusten. Naast de gemakkelijke en stevige bevestiging en verwijdering van schermen, schermt u de contacten dicht bij de vensterranden door de veer wanneer deze volledig gesloten is. Windgeruis rondom schild en invasie van wind of regenwater worden vermeden.

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!