Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...
  • Vraag naar speciale prijs voor deze laars via shop@bikeroutfit.nl

Alpinestars Stella Tech 3

€ 229,95
Alpinestars crosslaars voor dames. Maar ook een geweldige en opvallende laars voor straatgebruik.
MAAT
KLEUR

De Alpinestars Stella Tech 3 Crosslaars is weer terug van weggeweest. De nieuwe Stella Tech 3 Crosslaars is gemaakt van lichtgewicht microfiber materiaal dat er voor zorgt dat slijtage verminderd. Daarnaast is de laars voorzien van diverse TPU verstevigingen dat extra bescherming biedt. Speciale pasvorm voor dames!

Speciale pasvorm voor Dames * In diverse kleuren verkrijgbaar * Bovenste gedeelte van de laars is gemaakt van innovatief lichtgewicht microfiber dat flexibel en is slijtage verminderd * Licht microfiber aan de voor en achterkant voor meer comfort in de flexibele gedeeltes * Synthetische PU Gaiter zorgt dat er geen water en vuil in de laars kan * Leren plaat langs de achterkant van de laars * Diverse TPU kunststof afgewerkte verstevigingen in de laars * Zacht Foam rondom de enkels zorgt voor een betere schokabsorptie en meer comfort. * Extra sterk gelijmde zool met veel grip * Verwijderbaar voetbed * Veel losse onderdelen vervangbaar

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!