Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

Forcefield Sport shirt Lv.2

MAAT

De Sport Jacket 2 is gemakkelijk te dragen, snel in en uit te trekken, met bescherming voor de achterkant (CE2), schouder en elleboog (CE2). Dit is een geweldige manier om het bovenlichaam te beschermen tot een hoger niveau dan standaard bepantserde jassen - en dat is veel comfortabeler. Het perfecte pantservest met basislaag voor op de weg, rondreizen en woon-werkverkeer.

Beschikbare formaten: X-Small, Small, Medium, Large, X-Large

Net als bij ons Pro-assortiment kan de drager kiezen of hij is uitgerust met Isolator CE1 of CE2 schouder- en elleboogpantsering. Dit geeft meer flexibiliteit in termen van prijs en bepantsering. Bijvoorbeeld, een rijder die overwegend off-road rijdt in warme omstandigheden, kan heel goed voor de CE1 ledematenpantser kiezen omdat deze dunner en lichter is en meer ademend vermogen biedt.

De gebruikte stof is een hoogwaardige, ademende basislaag, speciaal ontworpen voor gebruik onder normale motorkleding, of het nu casual, textiel of leer is.

De Sport Range is geschikt voor alle soorten motorrijders, van forenzen, café racer en retro, sportfiets, toeren, avontuur en trail rijden; dit is een bereik voor iedereen.

Tegen een prijs waarbij sommige harnashandmerken een lagere harnasklasse kunnen bieden, zijn we gepassioneerd dat we geen concessies moeten doen aan beveiligingsniveaus. Je vindt alleen CE2-rugbescherming binnen het sportassortiment en CE2-borstpantser in het sportshirt.

Pantser dat wordt gedragen in kleding met compressiebestendige basislaag is de veiligste, meest comfortabele en praktische manier om te beschermen.

Alle Forcefield-bepantsering binnen het assortiment profiteert van DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal).

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!