• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

SCOOTER

REGENKLEDING SCOOTER

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE SCOOTER REGENKLEDING

Regenkleding voor de scooter is gemaakt van stevig materiaal met extra veel stelmogelijkheden om flapperen te voorkomen. Vaak wordt regenkleding gekozen in een HV (high visibility) versie, om in de grauwe regen beter zichtbaar te zijn. Scooter regenkleding beschermt dus niet alleen tegen de regen, door de fluoriserende strepen zorgt het ook voor meer zichtbaarheid als het regent. Het verhoogt ook je veiligheid op de scooter tijdens een regenbui.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Bij ons kun je scooter regenkleding online bestellen, maar ook in de winkel kun je terecht voor ons ruime assortiment aan regenjassen, regenbroeken en regenpakken voor de scooter. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan scootersloten, scooterhelmen, scooter beenkleden, scooter handschoenen en scooter accessoires. Uiteraard hebben wij nog meer in huis zoals een groot aanbod motorhelmen, motorkleding en accessoires voor de motor- en scooteruitrusting.

Ben je op zoek naar de perfecte scooter regenkleding maar heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze scooter specialisten kunnen je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe scooter regenjas, scooter regenbroek of scooter regenpak!

Chat