• VANDAAG OPEN VAN 13:00 TOT 19:00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Schuberth C3 Pro

MAAT
KLEUR

De meest sportieve systeem helm ooit. Door de nieuwe spoiler die is geoptimaliseerd in de windtunnel, wordt de C3 Pro een echte sport helm. Een helm die ook uitstekende aerodynamische eigenschappen toont bij hoge snelheden van meer dan 160 km/h. De helm produceert slechts 82 dB bij 100 km/h. De C3 Pro is daarmee één van de stilste helmen ter wereld. De speciale vorm van de helmschaal met een geïntegreerde spoiler, plus een aerodynamisch geoptimaliseerde rechte eindrand zorgen voor een aanmerkelijk verbeterde downforce. Zelfs bij hogere snelheden produceert de C3 Pro praktisch geen opwaartse lift.

De C3 Pro is voorbereid op het volledig geïntegreerde SRC-systeem. De helm bevat ook twee geïntegreerde antennes voor meer bereik en een betere FM-radio ontvangst.

De voering is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen zoals COOLMAX , Interpower en THERMOCOOL . Daarmee zet de C3 pro nieuwe maatstaven met betrekking tot comfort.

De C3 pro heeft micro-lock ratelsluiting die aan 2 kanten te stellen is zodat de sluiting nooit kan irriteren.

De C3 Pro is voorzien van een verder ontwikkeld ventilatiesysteem van de beproefde C3. Dankzij het nieuwe ontwerp van de ventilatie-elementen, wordt de toevoer van verse lucht verhoogd met maximaal 60%. De combinatie van kanalen in de binnenschaal en de ventilatie openingen op het hoofd, de kin en de mond, zorgen ervoor dat verse lucht effectief word verdeeld over het hele hoofd. De luchtkanalen in de binnenschaal richten de lucht die binnenkomt via de ventilatie op het voorhoofd en de achterkant van het hoofd naar de achterzijde van de helm. De lage druk die aan de achterzijde van de helm ontstaat, zorgt ervoor dat de binnenlucht continu wordt onttrokken door de luchtuitlaten. Dankzij deze verbeteringen krijgt u bij een snelheid van 100km/u maar liefst 9 liter frisse lucht in de helm.

Lees meer Lees minder

Helmschaal: Speciale fiberglas versterkte Duroplast Matrix.
Gewicht: 1570 gram inclusief ingebouwd zonnevizier, akoestiek kraag en antennes. 
Vizier: 2 mm policarbonaat vizier met  optische klasse 1. Volledig condensvrij dankzij officieel Pinlock vizier. Snel verwisselbaar door middel van het Quick-Release-Systeem.
Zonnevizier: Geïntegreerd zonevizier gemaakt van policarbonaat, anti-kras, 80% getint.
Ventilatie: Twee grotere luchtinlaten op het voorhoofd, 1 kinventilatie, verstelbaar, geoptimaliseerde luchtuitlaten dankzij de nieuwe mesh panelen in de nekkraag.
Binnenvoering: Verwijderbare en wasbare binnenvoering en wangkussens met COOLMAX
Sluiting: Micro-Lock snelsluiting, aanpasbaar aan beide zijdes van de kinband.
Keurmerk: ECE 22-05