BOXER V8 FULL BLACK

Met extra spiegel, dark smoke of blauw spiegel vizier!

€ 429,95 € 349,95
INFORMATIE

De helm is slechts € 349,95 inclusief vizier naar keuze! Je vizier wordt (naast het standaard transparante vizier) in de doos meegeleverd. Kies maar uit: spiegelvizier, blauw spiegelvizier of dark smoke vizier. Deze vizieren kosten normaal gesproken € 49,95 of € 59,95 dus tel uit je winst!

Je wilt een helm die je de vrijheid biedt van een jethelm maar die bij hogere snelheden ook dichtgeklapt kan worden. Je wilt geen helm van 13 in een dozijn, een helm die past bij jouw motor en jouw rijstijl!

De Roof Boxer Full Black is een glasfiber systeemhelm voorzien van een pilotvisor en een geheel overklapbaar kinstuk. De Full Black heeft een extra grote ventilatie bovenop. Dat is in de zomermaanden geen overbodige luxe! De zijplaten zijn hier ook matzwart.
Het heldere anti-condens vizier is krasvast, optisch zuiver en onafhankelijk van het kinstuk te bedienen. Het kinstuk sluit door middel van nieuwe eenvoudig te bedienen sluitingen op de buitenschaal. Alle Boxers hebben zowel een ECE 22-05 P keurmerk (integraalhelm) als een ECE 22-05 J goedkeuring (jethelm) verkregen.
De voering is uitneembaar en dus eenvoudig te vervangen of te reinigen. De uitneembare wangkussens zijn er in 4 diktes en sluiten goed af op de wangen en rondom de oren.

Nu dus verkrijgbaar als combi deal met een extra vizier naar keuze!

  • De Roof Boxer Full Black is een glasfiber systeemhelm voorzien van een pilotvisor en een geheel overklapbaar kinstuk.
  • De Full Black heeft een extra grote ventilatie bovenop.  Dat is in de zomermaanden geen overbodige luxe!
  • De zijplaten zijn hier ook matzwart.
  • Het heldere anti-condens vizier is krasvast, optisch zuiver en onafhankelijk van het kinstuk te bedienen.
  • Het kinstuk sluit door middel van nieuwe eenvoudig te bedienen sluitingen op de buitenschaal.
  • Alle Boxers hebben zowel een ECE 22-05 P keurmerk (integraalhelm) als een ECE 22-05 J goedkeuring (jethelm) verkregen.
  • De voering is uitneembaar en dus eenvoudig te vervangen of te reinigen.
  • De uitneembare wangkussens zijn er in 4 diktes en sluiten goed af op de wangen en rondom de oren.

Lees meer

MAATTABEL
VOORRAAD
VERZENDING
RUILEN & RETOURNEREN