BOXER V8 FULL BLACK

Met extra spiegel of dark smoke vizier!

€ 429,95 € 349,95
INFORMATIE

Roof Boxer V8 Full Black motorhelm

De ROOF Boxer V8 Full Black is een ontzettend populaire helm onder motorrijders. Deze populariteit is te danken aan het stoere design. De ROOF Boxer V8 Full Black biedt vrijheid doordat deze tevens als jethelm gebruikt kan worden. Bij grotere snelheden kan de helm dichtgeklapt worden en gebruikt worden als integraalhelm. Je wilt geen helm van 13 in een dozijn, een helm die past bij jouw motor en jouw rijstijl!

De helm is slechts € 349,95 inclusief vizier naar keuze! Je vizier wordt (naast het standaard transparante vizier) in de doos meegeleverd. Kies maar uit: spiegelvizier of dark smoke vizier. Deze vizieren kosten normaal gesproken € 49,95 of € 59,95 dus tel uit je winst!

Roof Boxer V8 Full Black ventilatie

De Roof Boxer Full Black is een glasfiber systeemhelm voorzien van een pilotvisor en een geheel overklapbaar kinstuk. De Full Black heeft een extra grote ventilatie bovenop. Dat is in de zomermaanden geen overbodige luxe! De zijplaten zijn hier ook matzwart.

Kenmerken van een Roof Boxer V8 Full Black

Het heldere anti-condens vizier is krasvast, optisch zuiver en onafhankelijk van het kinstuk te bedienen. Het kinstuk sluit door middel van nieuwe eenvoudig te bedienen sluitingen op de buitenschaal. Alle Boxers hebben zowel een ECE 22-05 P keurmerk (integraalhelm) als een ECE 22-05 J goedkeuring (jethelm) verkregen.

Roof Boxer V8 schoonmaken

De voering is uitneembaar en dus eenvoudig te vervangen of te reinigen. De uitneembare wangkussens zijn er in 4 diktes en sluiten goed af op de wangen en rondom de oren.

Specificaties Roof Boxer V8 Full Black

  • Nu dus verkrijgbaar als combi deal met een extra vizier naar keuze!
  • De Roof Boxer Full Black is een glasfiber systeemhelm voorzien van een pilotvisor en een geheel overklapbaar kinstuk
  • De Full Black heeft een extra grote ventilatie bovenop.  Dat is in de zomermaanden geen overbodige luxe!
  • De zijplaten zijn hier ook matzwart.
  • Het heldere anti-condens vizier is krasvast, optisch zuiver en onafhankelijk van het kinstuk te bedienen.
  • Het kinstuk sluit door middel van nieuwe eenvoudig te bedienen sluitingen op de buitenschaal.
  • Alle Boxers hebben zowel een ECE 22-05 P keurmerk (integraalhelm) als een ECE 22-05 J goedkeuring (jethelm) verkregen.
  • De voering is uitneembaar en dus eenvoudig te vervangen of te reinigen.
  • De uitneembare wangkussens zijn er in 4 diktes en sluiten goed af op de wangen en rondom de oren.

Lees meer

MAATTABEL
VOORRAAD
VERZENDING
RUILEN & RETOURNEREN
Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site voor jou nog makkelijker en zo aangenaam mogelijk te maken! Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Manage cookies