• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

REGENKLEDING

REGENBROEK

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

MOTOR REGENBROEK

Motor regenkleding is niet te vergelijken met normale regenkleding. Op de motor moet regenkleding bestand zijn tegen hoge snelheden. Motor regenkleding is daarom gemaakt van stevig materiaal met extra veel stelmogelijkheden om flapperen te voorkomen. Vaak wordt regenkleding gekozen in een HV (high visibility) versie, om in de grauwe regen beter zichtbaar te zijn.

Motor regenkleding beschermt dus niet alleen tegen de regen, door de fluoriserende strepen zorgt het ook voor meer zichtbaarheid als het regent. Motor regenkleding verhoogt dus ook je veiligheid op de motor tijdens een zware regenbui.

 

Wanneer heb je motor regenbroeken nodig?

Geen één motorrijder is hetzelfde. De één haalt zijn motor elke dag uit de schuur, de ander rijdt vooral in het weekend en weer een ander rijdt alleen op clubdagen. Voor iedere soort motorrijder hebben we dan ook speciale motorkleding die past bij de frequentie en het rijgedrag. Motor regenkleding is voor sommige motorrijders dan ook zeker overbodig, terwijl anderen hier veel profijt van hebben. Veel motorrijders rijders kiezen voor een losse regenjas en regenbroek zodat deze ook afzonderlijk van elkaar gedragen kunnen worden. 

 

Welke motor regenbroeken kopen?

Welke motor regenkleding je gaat kopen is afhankelijk van je huidige motor outfit. Heb je goede waterdichte motorlaarzen, dan zal je misschien geen overschoenen kopen. Rijd je vaak zomers met zomer handschoenen dan zullen overhandschoenen wel prettig zijn. Met een compleet motor regenpak zit je altijd goed.

 

Welke maat motor regenbroek?

Zoals bij alle motorkleding is het belangrijk om de juiste maat motor regenkleding te kopen. Over het algemeen is motor regenkleding van een minder dik en stug materiaal dan je motorbroek en motorjas. De naden zijn dan ook minder sterk dan bij je leren broek of Gore-Tex broeken. Een motor regenpak moet dan ook gepast worden staand, maar vooral ook zittend op de motor. Als je de rijhouding aanneemt moet er ruimte over blijven bij het kruis en de torso. Dit zijn de punten waar de meeste spanning op komt te staan.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Wil je onze motor regenbroeken passen of advies krijgen van één van onze specialisten? Je bent van harte welkom in onze Biker Outfit winkel in Amsterdam! Naast motor regenbroeken kun je bij Biker Outfit terecht voor textiele broeken, sport handschoenen, rug protectoren, doorwaai motorjassen, motorhoezen, jet helmen, systeem helmen, leren broeken, integraal helmen en nog veel meer!

Lees meer Lees minder
Chat