• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

PROTECTIE

PROTECTIEVEST

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE MOTOR PROTECTIEVESTEN

Motorprotectie zorgt voor het (deels) absorberen van de energie die vrijkomt bij een val of botsing. Over het algemeen worden alle motorjassen geleverd met schouderprotectie en elleboogprotectie. De rugprotector voor in je motorjas wordt 9 van de 10 keer niet meegeleverd. Zo is het ook vaak het geval met de heupprotectie voor in een motorjeans. Dus het kan zijn dat je je motorkleding wilt aanvullen met deze protectoren.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je je huidige protectoren niet aangenaam vind zitten. Dan kan je altijd kijken of er een andere variant bestaat die wellicht comfortabeler aanvoelt.

 

Merken protectie vesten in motorkleding

Er zijn tegenwoordig verschillende merken voor protectievesten in je motorkleding op de markt. De bekendere merken zijn Forcefield, Zadona en Leatt.

 

CE-gekeurd level van protectie vesten in motorkleding

Er zijn 2 levels voor protectievesten in motorkleding. CE-level 2 en CE-level 1, waarbij CE-level 2 hoger is dan CE-level 1. Deze zijn getest op de normering EN1621-2:2014.

 

Motor airbags in motorkleding

Airbagvesten worden met de dag populairder. Ook omdat het steeds betaalbaarder wordt. Motorairbags zijn in twee groepen te verdelen, namelijk degene die compleet stand-alone functioneren en een type die verbonden wordt met een bevestigingskoord aan de motor.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over protectievesten in motorkleding? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast protectievesten voor op de motor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen.

Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan protectievesten en kun je alles rustig even passen. Protectievesten voor motorkleding kun je bij ons ook eenvoudig online bestellen.

Lees meer Lees minder
Chat