• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

PROTECTIE

KNEESLIDERS

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

MOTOR KNEESLIDERS

Motor kniesliders zorgt voor het je motorpak of motorbroek niet beschadigd als je schuin door de bocht gaat. Je knie komt vaak dan zo dicht bij de grond dat deze de grond raakt. De kneeslider zorgt voor net even wat afstand tussen je motorbroek of motorpak en het asfalt. Vervang ze dus ook tijdig opnieuw!

 

Materiaal motor kneesliders

Veelal worden kneeslider gemaakt van TPU (Thermoplastic polyurethane) samengesteld materiaal, gecombineerd met een extra duurzaam component. Ook kan er titanium voor extra hardheid in verwerkt zitten.

 

Typen motor kneesliders

Je hebt reguliere kniesliders, maar ook speciaal kneesliders voor in de regen. Deze hebben een betere wrijvingsprestatie in natte weersomstandigheden. Ze zijn dan ook vaak dubbel zo dik ten opzichte van de reguliere kneesliders.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over kneesliders in motorkleding? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast kniesliders voor op de motor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen.

Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan protectie en kun je alles rustig even passen. Kneesliders voor motorkleding kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen.

Lees meer Lees minder
Chat