• VANDAAG OPEN VAN 13.00 TOT 19.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

PROTECTIE

ELLEBOOG & KNIEPROTECTIE

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
Alle filters verwijderen
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE MOTOR ELLEBOOG- EN KNIEPROTECTIE

Motorprotectie zorgt voor het (deels) absorberen van de energie die vrijkomt bij een val of botsing. Over het algemeen worden alle motorjassen geleverd met schouderprotectie en elleboogprotectie. De rugprotector voor in je motorjas wordt 9 van de 10 keer niet meegeleverd. Zo is het ook vaak het geval met de heupprotectie voor in een motorjeans. Dus het kan zijn dat je je motorkleding wilt aanvullen met deze protectoren.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je je huidige protectoren niet aangenaam vind zitten. Dan kan je altijd kijken of er een andere variant bestaat die wellicht comfortabeler aanvoelt.

 

Merken elleboog- en knieprotectie in motorkleding

Er zijn tegenwoordig verschillende merken voor elleboog- en knieprotectie in je motorkleding op de markt. De bekendere merken zijn D3O en Sas-Tec. Maar zo hebben veel producenten van motorkleding hun eigen collectie voor elleboog- en knieprotectie. REV'IT heeft een lijn genaamd SEESOFT™ (CE-level 2) en SEESMART™ (CE-level 1). En zo heeft Alpinestars hun Nucleon collectie en Dainese hun Pro-Armor collectie.

 

CE-gekeurd level van elleboog- en knieprotectie in motorkleding

Er zijn 2 levels voor elleboog- en knieprotectie in motorkleding. CE-level 2 en CE-level 1, waarbij CE-level 2 hoger is dan CE-level 1. Deze zijn getest op de normering EN1621-2:2014.

 

Type elleboog- en knieprotectie in motorkleding

Er bestaat elleboog- en knieprotectie voor motorkleding die je in een pocket stopt van een motorjas of motorbroek. Een losse insert. Maar er bestaan ook losse protectoren. Met name zijn dit de losse rugprotectoren, die vaak op het circuit worden gebruikt.

 

Motor airbags in motorkleding

Airbagvesten worden met de dag populairder. Ook omdat het steeds betaalbaarder wordt. Motorairbags zijn in twee groepen te verdelen, namelijk degene die compleet stand-alone functioneren en een type die verbonden wordt met een bevestigingskoord aan de motor.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over elleboog- en knieprotectie in motorkleding? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast elleboog- en knieprotectie voor op de motor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen.

Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan elleboog- en knieprotectie en kun je alles rustig even passen. Elleboog- en knieprotectie voor motorkleding kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat