• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

PROTECTIE

AIRBAGVESTEN

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE MOTOR AIRBAGS

Airbagvesten voor op de motor worden met de dag populairder. Ook omdat het steeds betaalbaarder wordt. Motor airbagvesten zijn in twee groepen te verdelen, namelijk degene die compleet stand alone functioneren en een type die verbonden wordt met een bevestigingskoord aan de motor.

 

DE VOORDELEN VAN STAND-ALONE MOTOR AIRBAGS

In onze winkel voeren wij enkel stand-alone airbagvesten. Om de eenvoudige reden dat die veel veiliger zijn. Airbagvesten op basis van een koord of GPS zijn minder betrouwbaar en functioneren bij een aantal essentiële situaties niet. Zo kan je je GPS verbinding verliezen en ben je dus onbeschermd. En met een koord aan je motor ben je niet beschermd wanneer een auto achter op jou in rijdt. Daarnaast ben je beperkt tot één motorfiets. Moet je door bijvoorbeeld pech op een nader motorfiets stappen, of vind je het leuk om even op de motor van een ander te rijden, heb je meteen geen airbagsysteem meer.

 

Alpinestars Tech-Air stand-alone airbagsysteem

Het Alpinestars Tech-Air airbagvest is geschikt voor motorjassen en motorpakken uit de Tech-Air collectie an Alpinestars. Het Tech-Air systeem werkt volledig op zichzelf. Er is geen verbinding met de motor of GPS. De sensoren zijn allemaal in het airbagvest verwerkt. Dit zorgt voor comfort tijdens het dragen en rijden en levert bescherming bij alle typen van ongelukken.

 

Dainese D-Air stand-alone airbagsysteem

Bij Dainese koop je een D-air product. Dat wil zeggen dat de airbag al meteen in de jas of in het motorpak geïntegreerd is. Het is geen geen losse jas en airbagvest zoals bij Alpinestars het geval is. Bij Dainese is de airbag dan ook niet uitneembaar of over te zetten naar een andere jas of ander motorpak.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over motor airbagvesten? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast airbagvesten voor op de motor kun je bij ons slagen voor andere artikelen zoals Gore-Tex motorjassen en broeken, communicatieset voor op de motor en verwarmde onderkleding.

Ook bieden wij een ruim aanbod motorhelmen aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan airbagvesten en kun je alles rustig even passen,

Lees meer Lees minder
Chat