• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 20.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

OUTLET

PROTECTIE

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE OUTLET MOTOR PROTECTIE

Motorprotectie zorgt voor het (deels) absorberen van de energie die vrijkomt bij een val of botsing. Over het algemeen worden alle motorjassen geleverd met schouderprotectie en elleboogprotectie. De rugprotector voor in je motorjas wordt 9 van de 10 keer niet meegeleverd. Zo is het ook vaak het geval met de heupprotectie voor in een motorjeans. Dus het kan zijn dat je je outfit wilt aanvullen met extra protectie. Wellicht zit er nog wat tussen in onze outlet?

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over outlet protectie in motorkleding? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast protectie voor op de motor in de uitverkoop kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen.

Ook bieden wij een ruim aanbod outlet motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan protectie in de sal aan en kun je alles rustig even passen. Protectie voor motorkleding in de sale kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat