• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

ONDERKLEDING

KOELVESTEN

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE MOTOR KOELVESTEN

Je hebt soms van die tropische dagen dat niets meer helpt tegen de hitte. Tegenwoordig zijn er verschillende typen koelvesten op de markt die je tot 7 uur lang kunnen verkoelen. Motorrijders die ooit een koelvest hebben gebruikt, willen bij hoge temperaturen niet meer zonder!

 

Verschillende soorten motor koelvesten

Zowel Alpinestars als Rev'it - als ook andere merken- hebben een koelvest in hun collectie. Er zijn eigenlijk 2 types te onderscheiden. Bij de één vul je het koelvest met water, bij de ander dompel je het vest onder in water. Bij de laatste laat het koelvest een aantal minuten in het water liggen zodat het het water op kan nemen. Vervolgens knijp je het koelvest uit en je hebt een koelvest dat je een aantal uren kan verfrissen. Het water is namelijk in de stof geabsorbeerd en gaat vervolgens verdampen. Jouw lichaamstemperatuur zal door de rijwind lekker gaan zakken. De koelvesten die gevuld worden met water werken volgens hetzelfde principe. Omdat er meer water in het vest kan en het verdampen langzamer gaat, koelen deze vesten ook langer.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Weet je niet precies welke soort motor koelvest je moet kopen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte onderkleding voor jou! Bij een bestelling vanaf € 40,- ontvang je van ons gratis verzending.

Bij Biker Outfit kun je terecht voor de bekende leren motorjassen en leren motorbroeken. Voor de warme omstandigheden hebben we zomerhandschoenen en als je veel in de regen rijdt hebben we een ruime collectie Gore-Tex motorjassen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor alle soorten motor accessoires en rug protectoren.

Lees meer Lees minder
Chat