• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

ONDERHOUDSMIDDELEN

ONDERHOUD MOTORSCHOEISEL

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

ONDERHOUDSMIDDELEN MOTORLAARZEN EN MOTORSCHOENEN

Net als bij normale schoenen dienen motorlaarzen en motorschoenen onderhouden te worden. Je moet hierbij denken aan reinigen / schoonmaken, invetten en impregneren.

In deze rubriek zal je onderhoudsmiddelen vinden die zorgen voor een lange en aangename levensduur van jouw motorlaarzen en motorschoenen.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast onderhoudsmiddelen voor motorlaarzen en motorschoenen kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met motorkleding en kun je alles rustig even bekijken en passen. Onderhoudsmiddelen voor motorlaarzen en motorschoenen voor op de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat