• VANDAAG OPEN VANAF 13.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

ONZE COLLECTIE

ONDERHOUDSMIDDELEN

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE ONDERHOUDSMIDDELEN VOOR MOTORKLEDING, MOTORHELMEN EN MOTORLAARZEN

Net als bij normale kleding dient motorkleding onderhouden te worden. Je moet hierbij denken aan reinigen / schoonmaken, invetten en impregneren. Maar ook jouw motorhelm en motorlaarzen hebben verzorging nodig.

In deze rubriek zal je onderhoudsmiddelen vinden die zorgen voor een lange en aangename levensduur van jouw motorkleding, motorhelm en motorlaarzen. Heb je nog vragen of zit het artikel wat je zoekt er niet tussen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast onderhoudsmiddelen voor jouw motorkleding, motorhelm en motorlaarzen kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met motorkleding en kun je alles rustig even bekijken en passen. Motorkleding, motorhelm en motorlaarzen onderhoudsmiddelen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat