Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

Nuvoclean HelmetFresh

Op voorraad - ook in onze winkel in Amsterdam! Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.

Elke motorrijder is zuinig op zijn helm en weet hoe belangrijk het is om de helm schoon te houden. HelmetFresh is de beste oplossing om zowel de binnen- als buitenzijde van de helm in topvorm te houden. HelmetFresh is een microbiologisch reinigingsmiddel die de kracht van de natuur gebruikt bij het reinigen van de helm, hierdoor is het volkomen veilig in gebruik voor u en uw helm.

Spray HelmetFresh op de buitenzijde van de helm, laat even kort inwerken en maak daarna met het bijgeleverde microvezeldoekje de helm en het vizier weer prachtig schoon. Voor hardnekkig vuil is een speciaal borsteltje bijgeleverd die de helm niet beschadigd maar wel het vuil effectief verwijderd op moeilijk bereikbare plekken.
HelmetFresh krast niet, tast de helm of het vizier niet aan en is volledig biologisch afbreekbaar.
 
Voor een schone binnenzijde van de helm sprayt u HelmetFresh op de voering van uw helm en laat dit even inwerken. Na enkele minuten met een droge doek droogmaken en helm is direct klaar voor gebruik. Doordat HelmetFresh geurloos is, zult u tijdens het rijden geen laste hebben van een penetrante schoonmaakgeur. De microbiologisch werking van het product zorgt er tevens voor dat stank veroorzakende bacteriën in uw helm geen kans maken.

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!