• MORGEN OPEN VAN 11:00 TOT 19:00 UUR
 • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Nolan N70-2 X Grandes Alpes

MAAT
KLEUR

De Nolan N70-2 X is een crossover-helm die is gemaakt voor zowel onroad als offroad riding. Het kinstuk, de peak en het vizier zijn afzonderlijk afneembaar. Hierdoor wardt de mogelijkheid geboden om de helm aan te passen naar de gewenste combinatie en/of situatie. Door het ulta brede vizier heb je een groot en breed gezichtsveld.

Deze helm heeft de functie van minimaal vier (!) verschillende helmen: hij is geschikt als jet-helm, jethelm met Full-Face-vizier en jethelm met zonneklep, als jet-crosser, crosser-integraalhelm en als integraalhelm.

Ultra wide visor
Het grote oppervlak van het S / R (krasbestendige) vizier maakt een ​​breder zichtveld mogelijk, ook zijdelings, waardoor de actieve veiligheid sterk toeneemt.

 • P/J homologation
  De helm is goedgekeurd in P/J dubbele configuratie, omdat de verwijderbare kinbescherming de homologatietests heeft doorstaan die volgens VN / ECE-voorschriften voor integraalhelmen vereist zijn.
 • Mogelijke configuraties
  De helm kan in acht verschillende configuraties worden gebruikt. N70-2 X wordt namelijk gekenmerkt door de aanwezigheid van drie elementen (vizier, verwijderbare kinbescherming en piek) die afzonderlijk op de helm kunnen worden aangebracht, in paren, allemaal samen, of volledig worden weggelaten.
 • Ventilatiesysteem + Airbooster-Technologie
  De exclusieve "AirBooster-technologie" zorgt voor optimale ventilatie waar het hoofd van de bestuurder het het meest nodig heeft: de lucht wordt uit de bovenste luchtinlaat gehaald en in de meest kritieke gebieden gedwongen, waardoor verspreiding wordt vermeden om maximaal comfort te garanderen, ook in extreme rijomstandigheden. Bovendien is het ventilatiesysteem voorzien van: - een kinbeschermingsluchtinlaat die ventilatie op mondniveau mogelijk maakt en lucht direct naar het vizier leidt, waardoor mistvorming wordt beperkt; - een geïntegreerde achterspoiler zorgt voor de verdrijving van warme lucht.
 • Pinlock® fog-resistant inner visor - inclusief
  Pinlock met een siliconen-verzegeld profiel (FSB - Full Silicone Border). Dankzij het exclusieve gepatenteerde verstelsysteem dat door de Nolangroup is gebruikt, kan het gedeelte van het Pinlock® binnenvizier worden aangepast, opererend vanaf de buitenkant van het vizier en verwijdering van het binnenvizier overbodig maken.
 • Microlock2
  Systeem met dubbele hendels met micrometrische afstelling. Dit systeem bestaat uit een thermoplastische ergonomische openingshendel en een tweede aluminium getande hendel. De getande hendel laat de micrometrische strip los, dus de kinband kan alleen open met een zeer brede rotatie van de openingshendel. Dit sluitsysteem minimaliseert de mogelijkheid van onbedoeld openen van het retentiesysteem.
 • Neck-Roll
  Uitneembaar, wasbaar en voorzien van een exclusief verstelsysteem, het is gemakkelijk aan te passen aan de vorm van de rijder en de verschillende mogelijke functies.
  Voorbereid voor N-COM
  De helm is goedgekeurd met het communicatiesysteem N-Com en met het innovatieve ESS (Emergency Stop Signal).